Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BKI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BKI

BKI

En god varm kop kaffe er noget af det bedste at vågne til om morgenen, drikke i pausen på arbejdet, nyde til noget sødt eller måske endda kold som en iskaffe. Kaffe i alle dens afskygninger er noget vi elsker her i Danmark og vi drikker i gennemsnit hver fire kopper kaffe hver eneste dag. Om vi bruger det som et opkvikkende fix eller som en forkælelse og nydelse er meget individuelt, men lige meget, hvordan du foretrækker at lave din kaffe kan du få skønne varianter fra BKI.  

Bag om BKI

Siden år 1960 har BKI kunne tilbyde danskerne skøn kaffe af høj kvalitet. Grundlæggeren af BKI, Svend Mathiesen blev under en rejse til sydamerika inspireret til at starte eget firma under navnet Brasil Kaffe Import, bedre kendt som BKI. Siden virksomhedens opstart er BKI kun vokset og er i dag en af de største kaffeleverandører i Danmark. 


BKI kaffen bliver til i Højbjerg ved Aarhus, hvor virksomheden rister og pakker kaffe af høj kvalitet fra hele verden. BKI har efter deres opstart og stigende succes udvidet deres sortiment med andet end kaffe. Under navnet BKI foods kan du finde produkter såsom te, chokolade og pasta. 

Kaffepulver og formalet kaffe fra BKI 

BKI har lavet forskellige kaffevarianter, så om du er til formalet kaffe som du kan bruge i eksempelvis din stempelkande eller almindelige kaffemaskine, så har BKI nogle rigtig lækre varianter som du burde se nærmere på. Vil du gerne have at det går lidt hurtigt med morgenkaffen, så har BKI også lavet instant kaffe, så du hurtigt kan få dig en lækker kop, lige når du trænger. 


Med BKI har du mange valgmuligheder, hvor du kan være sikker på, at du får rigtig god kvalitetskaffe for pengene. Køber du dine kaffeprodukter på Luxplus inden klokken 15.00 kan du have de velsmagende produkter foran din dør allerede den efterfølgende dag. Med BKI har du altid en kaffe ved hånden som både du og dine gæster vil elske at slubre i sig. Rigtig god fornøjelse med BKI.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus