Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIOTEX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIOTEX

Biotex

Biotex er et vaskemiddel brand som blev skabt i 1965 og som siden har udviklet nye vaskemiddel og pletfjerner produkter der passer perfekt ind i den moderne families behov.
Biotex vaskemiddel er særligt kendt for at bruge aktive enzymer som trænger ind i vasketøjet og effektivt løfter og fjerner pletterne fra tøjet når det vaskes i vaskemaskinen. Og Biotex var blandt de første producenter af vaskemiddel der vasker effektivt selv ved lave temperaturer så du skåner både miljø, tøj og din egen pengepung.
Har du en særlig vanskelig plet som ikke går af tøjet i vask, så prøv en Biotex pletfjerner eller pletspray og oplev forskellen. Aldrig har det været nemmere at fjerne vanskelige pletter fra dit og dine børns tøj.

Billige vasketabs fra Biotex

Biotex har også lanceret de nye smarte vasketabs der gør det lettere at dosere hvor meget sæbe man skal bruge når man vasker tøj. Husk altid at sortere dit vasketøj og vælge dit vaskemiddel ud fra om du vasker kulørt, farvet tøj, vasker hvidt tøj eller en hel mørk og sort vask. Biotex vaskemiddel findes nemlig i mange forskellige varianter der er specielt udviklet til at holde på farven på dit kulørte tøj eller gøre dit hvide tøj helt hvidt igen.

Biotex flydende vaskemiddel

Prøv en af de smarte dunke med flydende vaskemiddel fra Biotex. Den smarte hældetud gør det nemt at dosere mængden af vaskemiddel i din vaskemaskine. Gør det nemmere at komme igennem bunkerne af vasketøj med det rigtige vaskemiddel fra Biotex. Biotex er billigt vaskemiddel som sikrer dig et flot og rent resultat ved hver eneste vask.
Uanset om du foretrækker flydende vaskemiddel eller vaskepulver i æske, så har Biotex skabt et væld af vaskemidler til enhver type vask. Uldvask, vask af træningstøj med svedlugt, bomuldstøj, børnetøj, sart silke og så videre og så videre. Biotex har billige vaskemidler til enhver type vask.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus