Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIOTEQ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIOTEQ

Bioteq

Er du ikke god til at huske at tage din vitaminpille, så kan de smarte brusetabletter fra Bioteq eventuelt være noget for dig. Med Bioteq vil du ikke engang føle, at du tager en vitaminpille, da du opløser den i et glas vand. Når brusetabletten er opløst, kan du drikke vandet helt uden ubehag og på den måde undgå den ubehagelige fornemmelse det kan være at sluge piller. 

Vitamin brusetabletter fra Bioteq 

Med Bioteq kan du få mange forskellige typer brusetabletter som alle kan noget forskelligt, og som bidrager med forskellige vitaminer til kroppen. Eksempelvis kan du få brusetabletter til knogler og led, som tilfører kroppen vitamin C, citrus bioflavonoider og Acerola ekstrakt. Denne skønne brusetablet hjælper blandt andet knogler og led med at fungere ved hjælp af C vitaminet, som hjælper kroppen med at producere en normal dannelse af kollagen, som hjælper både led og knogler med at fungere som de skal. Derudover beskytter C vitamin også cellerne mod oxidativt stress. 


Vil du derimod styrke dine negle og dit hår, så kan du også få en brusetablet til netop dette formål. Disse brusetabletter indeholder blandt andet brændenælde ekstrakt, padderokke ekstrakt samt vitamin C, E, B5, B16, B12. Padderokke ekstrakten er blandt andet med til at forbedre hudens sundhed og forbedre både hår og negle. Derudover indeholder tabletterne biotin, som er med til at bidrage til et normalt hår. Vil du give dine negle og dit hår lidt ekstra pleje og omsorg, så er denne type brusetablet fra Bioteq helt klart en du skal gå efter. 


Udover ovenstående kan du også få brusetabletter, som hjælper dig med at få fornyet energi, hvis du eksempelvis føler dig træt og uoplagt, som mange af os kan have det i vinterhalvåret især. De skønne brusetabletter giver din krop et skud fornyet energi, så du ikke skal drikke overdrevne mængder af koffeinholdige drikke, for at holde dig i gang. 


Er det uren hud du døjer med, kan du også få en brusetablet, som hjælper netop på dette problem, så du kan komme til at føle dig mere selvsikker i dig selv og godt tilpas med den hud du har uden ubehagelige udbrud. 


Prøv de skønne Bioteq brusetabletter allerede i dag og mærk inden for kort tid en fantastisk forbedring af enten hud, hår, negle eller energiniveau.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus