Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIO-MAGNETIC THERAPY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIO-MAGNETIC THERAPY

Bio-Magnetic Therapy

Magnetisk terapi er blevet brugt til at helbrede kroppen i tusindvis af år. Den magnetiske terapis unikke helbredende egenskaber er ved at blive større og større inden for hudpleje. Det kinesiske mærke BioAqua Bio-Magnetic Therapy har fokuseret på netop disse revolutionerende funktioner i hudplejen, da det forbedrer hudens udseende, fra inderst til yderst.

Magnetisk terapi i hudpleje

Hver celle i vores krop har en negativ ladning på ydersiden, og en positiv ladning på indersiden. Dette gør det muligt for elektriske signaler at flytte kroppen hurtigt og effektivt. Når en kropsdel ??er beskadiget eller betændt, forårsager det en mangel på blodgennemstrømning. Dette reducerer ilt og næringsstoffer i kropsdelen, hvilket forårsager manglende polaritet og forstyrrer de naturlige elektriske strømme i kroppen. Magneter sørger for, at forbedre blodcirkulationen i den skadede kropsdel, og forbedrer den skadede celles poler. Magnetisk energi og terapi betragtes som en katalysator, der fremskynder biologiske processer, og gør det muligt for kroppen at reducere inflammation og helbrede sig selv. Magneter bidrager til at forbedre effektiviteten af ??affald fra andre celler.

BioAqua Bio-Magnetisk hudpleje er meget forskellig fra den traditionelle hudpleje. Produkternes magnetiske proces giver din hud både massage og hudpleje, ved at være fugtgivend og lysne huden samt give glød og næring til huden. Det første skridt i den proces er ,at give din hud fugt, som bidrager til mere spænding og elasticitet i din hud. De magnetiske partikler masserer din hud, og øger dermed evnen til at genoptage næring.

Billig og effektiv hudpleje fra Kina

Denne magnetiske proces er for dig, der ønsker en forfriskende, fugtgivende effekt på din hud. Huden der har brug for ekstra næring og som har tendens til mørke pletter. Ingrediensen rosenvand har nogle helt unikke egenskaber til at modvirke mørke pletter såvel som andre problemer med huden, da rosenvand sørger for at lysne huden, så den ser mere ensartet ud. BioAqua Bio-Magnetic Therapy efterlader din hud blød, glat og klar. Her på denne side kan du simpelthen købe den bedste kinesisk hudpleje - og til en meget billig pris!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus