Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIO GLOW

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIO GLOW

Bio Glow

Alle ønsker sig en strålende glød og en hud, som ser sund og velplejet ud. I naturen skal nøglen findes til den bedst mulige hudpleje og det er netop Bio Glow’s filosofi. Bio Glow anvender ingredienser fundet i naturen til at skabe effektive plejeprodukter til både ansigt og krop, der tilmed er veganske, cruelty-free (ikke testet på dyr), samt helt fri for sæbe og alkohol.


Bio Glow er parabenefri hudpleje


Bio Glow er et brand, der ikke anvender parabener som konserveringsmiddel i deres produkter og du kan dermed sikkert anvende deres produkter, hvis du prøver at undgå dette. Produktserien fra Bio Glow er tilmed Leaping Bunny-certificeret, hvilket betyder at produkterne ikke har været i nærheden af at være testet på dyr.

Hos Bio Glow finder du ansigtsrens uden sæbe og alkohol, som plejer din hud med vitaminer og styrke fra ingredienser som granatæble, fugtgivende urter, tea tree, kamilleblomst og agurk. Samme styrker de din huds modstandskraft og fjerner makeup, samt forebygger urenheder og forandringer i huden.

Til kroppen har Bio Glow udviklet både bodyscrub og cremet body cream. I deres bodyscrub har Bio Glow samlet ingredienser som aloe vera, arganolie, sheasmør og macadamianød, kombineret med skrubbekorn, der fjerner døde hudceller og fornyer hudens overflade, så den bedre kan optage dine øvrige kropsprodukter. Efter bodyscrub kan du afslutte med en body cream og her anbefaler Bio Glow deres Cocoa Butter Cream, der virker fugtgivende og plejende på huden. Udover kakaosmør indeholder kropscremen aloe vera og E-vitamin.


Bio Glow er hudpleje i tråd med naturen


Oplev hvad naturens egne ingredienser kan gøre for dig og din hud. Uanset hvilke produkter du vælger, så kan du være sikker på naturlig omtanke for både dyr og mennesker er på plads hos Bio Glow. Få naturen med ind i din hudplejerutine og se selv forskellen med disse unikke produkter, som passer godt på dig og din hud. Sammen med Bio Glow kan du få en grønnere hudplejerutine og en sundere hud med naturlige ingredienser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus