Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BEYONCE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BEYONCE

Beyonce

Beyoncé Giselle Knowles-Carter eller blot Beyoncé, blev først kendt da hun var forsanger i R&B gruppen Destiny’s Child. Sidenhen har Beyoncé opnået en fantastisk solokarriere med 11 mio. solgte albums alene på hendes første soloudgivelse. Beyonce betegner sig selv som en moderne feminist. Hun er en af de mest indflydelsesrige kvinder, og blandt toppen når det kommer til formue.

BEYONCE PARFUME

Som den ægte stjerne hun er, har hun naturligvis også sin egen parfumeserie og de mest kendte herfra er Beyonce Pulse og Beyonce Heat. Især Heat har taget parfumemarkedet med storm, og bliver betragtet, som værende den bedst sælgende parfume blandt kendisparfumerne. Hendes parfumer er sexede på en elegant og lækker måde, præcis som hun selv er. Beyonces parfumer henvender sig primært til unge kvinder, men de kan faktisk bruges af kvinder i alle aldre, også dem der aldrig har hørt om Queen B. Duftene er ikke for kraftige, og appellerer derfor til et bredt publikum.

BILLIG PARFUME FRA BEYONCE

Her på siden finder du vores store udvalg af de skønne og populære dufte fra Beyonce. Indtil videre har Beyonce lavet ni parfumer, som alle er blevet modtaget godt af folk rundt omkring i verden. Udvalget her på siden består både af Eau de Toilette, Eau de Parfume og deodoranter. Når man supplerer en parfumeduft op med en deodorant, er det muligt at intensivere duften. Så du kan dufte af Beyonce endnu længere.

Vi har desuden gaveæsker med lækre Beyonce dufte i. Gaveæskerne findes både med forskellige Beyoncedufte i, til dig der ikke helt kan beslutte dig for, hvilken en du helst vil have. Og desuden har vi gaveæsker med en parfume og en showergel, så du kan dufte af Beyonce fra hoved til tå. Gaveæskerne er desuden perfekte som værtindegave, hvis du har en veninde der er lige så stor fan af Queen B som vi andre er.

Vi har et stort sortiment af billige Beyonceparfumer, du skal bare finde ud af hvilken du vil have stående på dit badeværelse. Mon der kan blive råd til mere end en parfumen fra dronningen af R&B?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus