Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BELLÁPIERRE COSMETICS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BELLÁPIERRE COSMETICS

Bellápierre Cosmetics

Bellapierre Cosmetics er en serie af luksuriøs mineral makeup, som er blandt de hurtigst voksende mineral brands i verden. Bellápierre Cosmetics blev etableret i 2005 af David Oren, som havde 13 års erfaring i branchen, og havde udviklet en passion for kvalitet og renhed. Virksomheden producerer i dag selv deres produkter, og kan derfor hurtigt følge med tidens trends.

Mineral makeup

Bellapierre kosmetik er baseret på 100% naturlige ingredienser, som henvender sig til alle slags hudfarve og hudtype. Der er nemlig ingen kunstige midler i Bellápierres produkter, såsom parabener og parfume eller andre potentielle skadelige stoffer.

Hovedingrediensen i Bellapierres shimmere og puddere er mineralet Mica, er et af de dyreste men også et af de mest sensitive mineraler vi kan putte på vores hud. Produkterne kan derfor anvendes på selv akne, rosacea og lignende hudsygdomme. Faktisk kan mineraler ligefrem være godt for huden. Huden får ro og lov til at ånde med naturligt makeup.

Mineral makeup giver et naturligt look, men hvor huden ser fejlfri ud med lidt ekstra glød. Bellapierre bruger høj pigmentering og mineraler i deres produkter, som sikrer et smukt finish, der føles og synes let på huden. Mineral makeup fremhæver ens egne fordele, og skaber et mere ungdommeligt udseende, samt mindsker forekomsten af fine linjer og rynker.

Billig mineral makeup

Bellapierre er lækker makeup, som samtidig er til at betale for. Her på siden finder du mineral makeup billigt. Vores sortiment fra Bellapierre omfatter alt fra mineral øjenskygger, mineral puddere, mineral highlighting sæt, concealers, mineral bronzer og så videre. Vi har endda et stort udvalg af startsæt i forskellige nuancer, som indeholder det din hud har brug for af mineralprodukter, for et lækkert og naturligt finish.

Hop med på tidens trend, og giv din hud naturlige mineraler, som ikke bare er gode for huden, men som også giver et lækkert look, der både egner sig til hverdag og fest.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.