Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BECCA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BECCA

Becca

BECCA Cosmetics blev grundlagt tilbage i år 2001 og stammer fra Perth, Australien. Inspirationen til brandet stammer fra Australien og bygger på landets evige glød i både naturen samt i menneskene. BECCA fokuserer på denne glød samt lyset, og har gennem årene vundet flere priser for deres højkvalitetsprodukter.

Makeup fra Becca der giver perfekt glød 

BECCA Cosmetics tilbyder alverdens produkter inden for beauty-industrien, og deres nok mest velkendte produkter er deres populære highlighters, der også går i spænd med deres oprindelige tanker vedrørende brandet. Becca tilbyder næsten alt inden for makeup, både primers, foundations, concealers, puddere, blushes, bronzers, “under-eye correctors”, øjenskygger, læbestifter, lipglosses, paletter, makeupbørster, highlighters og meget mere! 

BECCA Cosmetics tilbyder dig produkter af højeste kvalitet og har endda også vundet diverse priser for deres fantastiske kvalitet, design mm. 

Filosofien bag BECCA 

Filosofien bag Becca Cosmetics står helt klar, da de vil tilbyde produkter, som vil fremhæve og skabe en ydre glød, som du føler den inden i dig - de vil derfor få dit indre lys samt din indre glød til at kunne ses udefra. 

BECCA har et stort fokus på individualitet samt diversitet, og tilbyder derfor produkter og farver som går fra selv den lyseste til den mørkeste hudtone, og hylder derfor vores alles individualitet og diskriminerer ikke. 

BECCA Cosmetics har derudover dyrene i tankerne under deres produktionsforhold, og kan stolt kalde sig dyrevenlige, da de ikke tester på dyr og er PETA Certified. Som de selv beskriver det, ønsker de et godt liv samt velbehag for alle levende væsener på denne jord. Selvom enkelte produkter ikke er, er de fleste af Becas produkter parabenefrie. 

BECCA online hos Luxplus

BECCA har gennem årene samarbejdet med mange kendte personligheder i udviklingen af deres produkter. Herunder Jaclyn Hill, der har kreeret smukke highlighters, Barbie Ferreira, der er det nye ansigt for BECCA og mange flere. Barbie Ferreira står nemlig for alle de samme værdier, som BECCA udstråler med hendes individualistiske stil, frygtløshed, passion og åbenhed. 

Hos Luxplus finder du blandt andet et samarbejde med Chrissy Teigen, hvor hun sammen med BECCA har skabt en helt fantastisk gaveæske; Becca x Chrissy Teigen Cravings Glow Kitchen, der består af tre forskellige produkter, der alle vil få din hud til at se strålende samt glødende ud. Æsken indeholder en flydende mat læbestift, øjenskygge samt highlighter (to-i-én) samt en smuk bronzer. Dette sæt er perfekt som gave, og er noget, som enhver makeupentusiast vil være stolt af at eje. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus