Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BASICSMOBILE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BILLIGT MOBIL TILBEHØR FRA BASICSMOBILE

BasicsMobile

Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør til din smartphone. Den slags produkter ingen af os rigtig gider bruge penge på, men produkter som ingen af os kan leve uden.

Et af de produkter kan for eksempel være opladere. Hvem har ikke prøvet at smide en oplader væk? Nogle gange er det bare ikke nok med den ene oplader, der følger med iPhonen når du køber den, fordi mange af os enten kommer til at smide den væk, eller har behov for flere opladere. Med en oplader fra BasicsMobile kan du for eksempel have en oplader i alle rum i hjemmet, eller du kan have en oplader i bilen, på arbejdet eller andre steder hvor du ofte har brug for en oplader.

Billigt mobil tilbehør online

Fordi vi ved at folk har behov for flere opladere, har vi sørget for at vores opladere fra BasicsMobile er meget billige. Så kan der nemt blive råd til et par ekstra opladere eller kabler, når du mister dem eller bare fordi du gerne vil have ekstra.

Men det er jo ikke det eneste vi har her på siden. Vi kan også hjælpe dig med at beskytte din iPhone bedst muligt. Vi har nemlig panzer glas til forskellige modeller af iPhone, så din skærm er sikret, hvis du kommer til at tabe den, hvilket nærmest er uundgåeligt. Så sikr din iPhone bedst muligt med et panzer glas.

Billige mobil covers

BasicsMobile kan ikke komme uden om, at det er en stor trend med covers, og at mange bruger dette til at vise lidt af hvem de er, og for mange er deres smartphone derfor også blevet en vigtig accessory. Så udover at et cover tjener et praktisk formål, at beskytte telefonen, kan vi altså også bruge det til at udtrykke noget. Derfor har vi her på siden et stort udvalg af billige mobil covers fra BasicsMobile, så du kan skifte cover efter outfit, humør, årstid eller bare fordi. Der er nemlig ikke længere nogen grund til kun at nøjes med et cover.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus