Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BASICSHOME

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BASICSHOME

BasicsHome

Elsker du at dekorere og gøre det hyggeligt derhjemme? Måske er du den der først melder sig som værtinde, når du og dine venner skal ses? Hvis det er tilfældet, skal du kigge nærmere på BasicsHome. Dette mærke indeholder dekoration, stof og alt hvad der hører under dette. Menneskene bag dette mærke lægger lige meget vægt på en legende og farverig indretning og en mere glamourøs og elegant indretning. Der er altså noget for enhver smag. BasicsHome har en bred vifte af bestik, gavebånd, sugerør oge meget andet. Med BasicsHome produkter kan du skabe en borddækning, der vil imponere dine middagsgæster.

Produkter til en hyggelig borddækning

Hvilken slags borddækning du vælger, afhænger naturligvis af maden og situationen. Men lige meget hvordan du forestiller dig det skal være, kan du være sikker på at finde inspiration hos BasicsHome.

BasicsHome laver herunder en række bestik. Designet er enkelt og præcist. Disse bestik er tilgængelige i sort, guld og rosa guld. Det er især guldbestik der er blevet populært inden for de seneste mange år.

Gaveindpakning

Her på siden kan du ydermere finde forskellige slags pynt til gaveindpakning. Du kan blandt andet finde gavesløjfer og indpakningsbånd, der vil pynter på enhver gave. Sløjferne er allerede lavet for dig, du skal bare klistre den på gaven, det kan vist næppe gøres meget nemmere.

Temafest kokosnødder og ananas

Hvor mærkelig overskriften herover end lyder, så er ovenstående lige præcis det vi har. Hvis du skal holde temafest sosom Hawaii fest, har vi selvfølgelig sørget for at du kan få kopper formet som kokosnødder eller ananas. Det må da være prikken over i’et til en temafest.

Billige produkter til hjemmet

På denne side har vi samlet vores udvalg af BasicsHome produkter. Her finder du præcis, hvad du har brug for til gaver, middagsselskaber og temafester. Sortimentet er meget bredt, og du kan dermed finde mange forskellige produkter under dette brand. Hvis du bestiller i dag inden kl 15, kan du få dine produkter leveret lige til døren i morgen. Husk der er gratis fragt for alle medlemmer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus