Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BAREMINERALS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BAREMINERALS

BareMinerals
BareMinerals er et af de mest populære mærker inden for mineralmakeup. BareMinerals har vundet flere priser for deres revolutionerende mineralformularer.  Virksomhedens filosofi er enkel: "Full of what’s good, free of what’s fake". Produkterne indeholder 100% rene mineraler og naturlige ingredienser, der er specielt udvalgt på grund af sine plejende ingredienser. BareMinerals indeholder altså ikke parabener, konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, parfume, mineralolier, phthalater eller andre kemiske stoffer, der kan forårsage hudirritation eller tilstoppe porerne. 

Det er ikke kun BareMinerals’ produkter, der er rene, produkterne bliver ligeledes fremstillet  på en miljørigtig og bæredygtig måde. I 2019 valgte Bareminerals at donere 1% af sit salg til velgørenhed, specielt velgørenhedsorganisationer, der fremmer uddannelsesmuligheder for kvinder. Ren makeup med ren samvittighed.

Naturlig mineral makeup fra BareMinerals

BareMinerals mineral makeup er blevet en enorm succes verden over, Danmark inklusiv. Blandt vores store sortiment finder du alt fra BareMinerals som foundation, primer, øjenskygger og meget mere. Noget af det BareMinerals især er kendt for er en god holdbarhed, at produkterne er nemme at jævne ud på huden, og har en rigtig god dækning.  Produkternes indhold af naturlige mineraler sørger for at huden får lov til at ånde på trods af den gode dækning. Dette giver huden de bedste forudsætninger for at kunne ånde, hvilket resulterer i glød og en pæn hud uden urenheder. 

Med BareMinerals får din hud altså et rent og naturligt look, mens du reducerer synligheden af ​​fine linjer. Disse produkter har også vist sig at være specielt gode til tør og følsom hud. I vores store udvalg af BareMinerals makeup- og hudplejeprodukter finder du nogle af brandets bestsellers.

Mineralmakeup fra BareMinerals

Her hos Luxplus finder du altså BareMinerals populære hudplejeprodukter. Disse produkter indeholder også aktive mineraler og naturlige ingredienser, der giver din hud en smuk glød. BareMinerals har vundet flere priser for sine revolutionerende mineral formularer, og er anerkendt over hele verden for sine naturlige og bæredygtige resultater.

Hvis du leder efter et naturligt og bæredygtigt mærke, kan vi varmt anbefale disse mineralbaserede produkter. Her på siden kan du se vores udvalg af det populære og billige BareMinerals produkter.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus