Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BARE FACED CHIC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BARE FACED CHIC

Bare Faced Chic

Bare Faced Chic er ekspert i makeup tilbehør, som for eksempel makeup svampe, makeupbørster, cleansing pads, blyantspidser og rengøringsmidler til makeupbørster. For at kunne påføre en fejlfri makeup, er det ikke nok at vide hvad man gør, det kræver også det rigtige værktøj i form af pensler, børster og beautyblenders. Det er dog vigtigt at holde dette vedlige, ved at rense pensler og svampe regelmæssigt.

Bare Faced Chic er kendt for sin innovative tilgang til makeup tilbehør, hvor brugeren altid er i fokus. Med disse produkter, kan du være sikker på, at din makeup altid er spot on selv når du skal lave et look der kræver præcision og finesse.

Beautyblenders og makeupbørster fra Bare Faced Chic

Med en makeupbørste kan det være svært at nå mindre områder i ansigtet, og det kan være svært at blende det ordentligt ud på huden. Det resulterer ofte i at fingrene bliver taget i brug, og at finishing ikke bliver helt fejlfri. Med Bare Faced Chics beauty blenders kan du komme til overalt, hvilket giver en ensartet finish og et mere fuldendt udtryk. Disse svampe ligger godt i hånden, og dets design giver mulighed for præcisionsarbejde og nem at anvende på store overflader. Desuden er makeupsvampe nemme at rengøre. Svampene er tilgængelige i flere forskellige former.

Der er nogle der foretrækker makeupbørster. Børsterne fra Bare Faced Chic er designet til at gøre det nemt at lægge en flot makeup. skaftet er designet til at ligge komfortabelt i hånden. Børsterne gør det nemt at lægge en flot makeup.

Børsterengøring fra Bare Faced Chic

Sørg for at holde dine pensler i topform med Bare Faced Chic børsterengøringsprodukter. Når du skal rengøre dine pensler, bliver resultatet bedst når du anvender det korrekt værktøj. Det er derfor en fordel at bruge en gummiplade af en slags med dupper og riller som er specielt lavet til formålet, som sørger for at rengøre penslerne. Påfør rengøringsmidlet på pladen, og gnid penslen på pladen med lidt vand indtil vandet er helt gennemsigtigt. Så er penslen ren og du kan lægge den til tørring natten over. På den måde holder dine børster længere og din makeup vil ligge meget pænere, når den er påført med en ren børste. Hurtigt, billigt og super nemt!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus