Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BARBERIANS

Barberians PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BARBERIANS

Barberians

Barberians har fokuseret på skæg- og hudplejeprodukter til den moderne og trendy mand, som foretrækker et maskulint look.

Danske Barberians leverer eksklusiv hudpleje til mænd af høj kvalitet. De tilbyder en bred række af skægpleje, olier og hudpleje. De sofistikerede og lærke produkter er enkle i designet. Virksomheden er inspireret af den amerikanske kultur, hvor barbersaloner har fået en renaissance. De fleste ingredienser i hudplejeprodukterne produceres dog i Danmark. Barberians er en nichevirksomhed, der udfordrer de store giganter med det mål at tiltrække alle mænds indre gentleman.

Luksuriøs skægpleje fra Barberians

Din daglige hudplejerutine bliver lettere og mere luksuriøs med Barberians produkter. Du finder både skægolie og balsam i sortimentet, der gør skægget glat og fint. Den forfriskende olie har en svag aroma af træ og citrus, og indeholder økologiske og nærende ingredienser såsom arganolie. Sørg også for at få styr på formen af ​​det lange skæg med en skægbørste med vildsvinehår lavet i et træmateriale. 

Barbering kan ødelægger den tynde hud i ansigtet, og det er derfor en god ide at rense og forberede ansigtet før barbering. Prøv for ekempel en blødgørende pre-shave olie eller barbercreme, der gør at barberingen glider lettere. Derefter gælder det om at bruge barberingsudstyr af høj kvalitet og afslutte barberingen med olier, der beroliger en irriteret hud.

Barberbladene fra Barberians er omhyggeligt designet med stilfulde trædetaljer, der giver en karakteristisk finish. Barberians barbermaskinen har den helt rigtige vægt, og ligger derfor rigtig godt i hånden. Den er desuden let at brug for at opnå for en tæt barbering. Kombiner med andet dekorativt og funktionelt udstyr, som for eksempel en knivskarp barbermaskine, en barberbørste af grævlingehår, og et godt stativ til dit barberingsudstyr.

Hudpleje til mænd med plejende ingredienser 

Barberians ansigtsvask består af ingredienser, der lindrer følsom og inflammatorisk hud, såsom aloe vera, agurk og havtorn. Naturlige dufte i skægshampooer, og milde shower gels beregnet til hudens ph værdi er bare nogle af de produkter du kan nyde godt af fra Barberians.

Barberians tilbyder altså hudplejeprodukter og skægpleje til den stilsikre mand, der ikke vil gå på kompromis med skægplejen. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus