Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BANGS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BANGS

Bangs

I 1878 grundlagde Christian Wad Bang virksomheden BANGS på Nørrebro, hvor han producerede marmelader. Herfra voksede virksomheden, og i 2000 da der atter kom ny ejer, udvidede man sortimentet til også at indeholde nye og spændende smagsvarianter af marmelade. Men fordi denne ejer led af gigt havde han en særlig interesse for ingefær.

Ingefærshots fra Bangs

Efter at have eksperimenteret med det i sit eget køkken, blev BANGS første ingefærdrik lanceret i 2014. Den første ingefærdrik indeholdt, udover ingefær naturligvis, citron og appelsin for at mindske den stærke smag af ingefær.

Du kan i dag vælge et ingefærshot fra BANGS, som har en intens smag af ingefær, men hvor der dog er tilsat æble, citron og appelsin, for at gøre smagen en smule blidere. Ingefærshottet er uden koncentrater og uden tilsat sukker. Shottet indeholder naturligt sukker.

Når BANGS søder deres produkter sker det udelukkende med sødemidlet Stevia Rebaudiana, som er naturligt sødemiddel fra planten af samme navn. Derfor er drikkevarerne fra BANGS også velegnet til diabetikere, da energiniveauet er lavt.

Ingefær i BANGS shot er altså rent, hvilket man også kan smage. Ingefær er blevet utroligt populært i Europa og den vestlige verden generelt gennem de senere år, især i wokretter og anden madlavning, men har faktisk været dyrket i mange tusinde år.

Alle BANGS drikkevarer er økologiske, indeholder ingen koncentrater, er uden tilsat sukker og tilsætningsstoffer.

Ingefærshots med gurkemeje

Både ingefær og gurkemeje er velkendte rødder, der har en god indflydelse på vore krop og velvær. BANGS har valgt at putte begge disse lækre og sunde ingredienser i en af deres drikke, så du kan få begge rødder i en drik. Drikken er desuden ikke så stærk som nogle af de andre varianter, da gurkemejeroden tager en del af den stærke smag.

Du kan med fordel bruge dine BANGS drikkevarer i smoothies, som shot eller blandet op med noget juice. Prøv det og føl forskellen.

Billige ingefærdrikke

Vi har sørget for, at du kan finde BANGS ingefærdrikke billigt, og hvis du bestiller dem i dag inden kl 15, kan du allerede i morgen begynde på en sundere livsstil.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus