Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BAMSELINE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BAMSELINE

Bamseline

Bamselines første produkt så dagens lys i 1969 i England. Bamseline er i dag en del af Unilever, som har mange andre store brands under sig, såsom Axe, Biotex og Dove. Faktisk ejer Unilever mere end 400 forskellige mærker, så det er næsten umuligt ikke at kende minimum et af de lækre brands fra Unilever og syv ud af ti husholdninger har mindst et Unilever produkt i husholdningen.
Bamseline skyllemiddel bliver solgt i over 28 lande verden over. Familier i 28 lande, får altså lov til at have hundehvalpeblødt tøj på hver dag, lyder det ikke lækkert?
Er Bamseline det samme som Snuggle? Ja, i udlandet er Bamseline brandet kendt under navnet Snuggle og en overgang hed Bamseline faktisk også Snuggle i Danmark. Det viste sig dog hurtigt at danskerne foretrak det kendte og hyggelige navn Bamseline på deres skyllemiddel produkter og brandet skiftede derfor tilbage til navnet Bamseline.

Hvad er skyllemiddel?

Det primære formål med skyllemiddel er, at blødgøre tøjet og afhjælpe statisk elektricitet. Og desuden får de fleste skyllemidler tøjet til at dufte rigtig dejligt. Dog indeholder skyllemiddel ingredienser der kan være svære for naturen at nedbryde, og skyllemiddel bør derfor bruges med omhu. Vil du gerne holde dine håndklæder lige så bløde som da du købte dem, er det en rigtig god ide at anvende Bamseline skyllemiddel.

Billig Bamseline skyllemiddel

Bamseline er skyllemiddel der gør dit tøj lækkert blødt, og får det til at dufte dejligt rent og friskt.Tøjet bliver blødt og friskt selv ved lave temperaturer, når du vasker tøj med skyllemiddel fra Bamseline. Er du til en diskret duft, eller til duften af blomsteragtige og frugtagtige nuancer, er Bamseline med garanti noget for dig. Bamseline sørger for at duften i tøjet holder sig i lang tid, så du kan dufte ren i lang tid.

Her på siden finder du vores store udvalg af de lækre skyllemidler fra Bamseline billigt, så du kan få den bedste og blødeste følelse i dit tøj. Vi har mange forskellige dufte fra Bamseline, så du kan vælge den du bedst kan lide. Vi har forskellige dufte såsom jordbær, dugfrisk, silkeblød, klokkeblomst og citrus, jasmin og blåbær og lavendel. Derudover har vi en duft der hedder blid og blød, fordi den er allergivenlig og kan derfor benyttes af alle.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.