Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BAMBINO

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BAMBINO

Bambino

Bambino laver baby og børne tilbehør. Bambino, på trods af sit italiensk lydende navn, stammer fra sydafrika. Alle produkter er testet og certificeret, da sikkerhed og kvalitet er den højeste prioritet for Bambino.

Baby produkter af høj kvalitet

Bambino sørger for at alle lovgivninger omkring sikkerhedskrav er overholdt, lige fra produktdesign, materialer og den tekniske udfoldelse af produkterne. Ved at teste produkterne konstant, sikrer Bambino at den hvert produkt er af højeste kvalitet.

Tilbehør til babyer og børn

Bambino laver mange lækre produkter til børn. Bambino lavet blandet produkter som autostole, barnevogne og højstole. Men også tilbehør, som man bruger i hverdagen til de små. Det drejer sig blandt andet om bideringe, hagesmække, neglesaks, sutteflaske og forklæder til børn. Ja alt muligt forskelligt man ikke kan leve uden, når man har en baby derhjemme.

Bestik og service til børn fra Bambino

Bambino har lavet praktisk og ikke mindst pænt bestik og service til babyer og børn. Du kan blandt andet finde fine tudkopper til de helt små i forskellige farver og med forskellige ergonomiske håndtag på, som gør det nemt for den lille at holde fast på koppen. Du kan desuden finde tallerkner, der kan sidde fast på bordet med en sugekop, så barnet ikke kan smide med den. Den fås i flere farver, både til drenge og piger.

Af bestik er der også flere slags at vælge mellem, ligefra skeer til at made babyen med til kniv og gaffel til de lidt større der selv kan spise. Det er naturligvis alt sammen ergonomisk rigtigt, så det er nemt for børn at holde på det. Bambino har desuden lavet en af de mest praktiske spisesmække til børn i hård plast med en lomme foran, der griber madrester og andet.

Billigt tilbehør til børn

Bambino har med andre ord din ryg, når det kommer til tilbehør og bestik og service til børn. Du finder det billigt lige her på siden. Hvis du bestiller det inden kl 15, har du det efter 1-2 dage.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.