Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BALMI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BALMI

Balmi

Virksomheden Balmi producerer læbepomader, og er placeret i Manchester. Og selvom byen nok er mere kendt for fodbold end for beauty produkter, er det ikke desto mindre her Balmi har valgt at lægge sit hovedkontor. Virksomheden lancerede sit første produkt i 2010, men nogle bump på vejen, såsom et spørgsmål om patent, gjorde at de måtte re-tænke hele konceptet. Men et nyt design, en ny formel og de var atter klar til at lancere deres læbepomader. Virksomheden har fået så meget succes med sine læbepomader, at sortimentet er blevet udvidet. Nu har Balmi også solbeskyttelse og hudpleje.

Balmi er ligesom enhver kvinde, der går op i at se godt ud, at føle sig fantastisk til mode og i at se cool ud.

Billige og gode læbepomader

Virksomheden skaber produkter, der gerne vil indtage verdenen en læbepomade ad gangen. Læbepomaderne henvender sig til folk, der lever og ånder for at være unikke.

Læberne er altid fremme, og bliver dermed udsat for vind, vejr, forurening og meget andet. Det er derfor vigtigt at give dem den pleje de både fortjener og har brug for. Balmis læbepomader er lavet til at beskytte læberne mod de ydre påvirkninger de bliver udsat for dagligt, og beskytter ligeledes læber mod solens stråler. Balmis læbepomader indeholder nemlig SPF 15 og UVA beskyttelse.

Læbepomaderne fra Balmi er designet til dig med en aktiv livsstil, designet gør det nemt at bruge læbepomaden når du er på farten. Læbepomaderne består af en blanding af de helt rigtig ingredienser til at give læberne en langvarig pleje og beskyttelse. Læbepomaderne indeholder blandt andet vitamin-E, sheasmør og jojoba olie, som sørger for at efterlade læberne fugtige, bløde og glatte.

Her på siden finder du vores udvalg af de billige, lækre og populære læbepomader fra Balmi, som i daglig tale, bliver kaldt cube lip balms. Sørg for at få gennemfugtede læber med de super lækre læbepomader fra Balmi.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus