Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BAKERS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BAKERS

Bakers

Kæledyrsejere ved, hvor vigtigt det er at give deres hundevenner opmærksomhed og kærlighed. De elsker os og oplyser vores liv i hverdagen, og derfor ønsker de fleste ejere også at give dem så meget kærlighed til gengæld, da de også fortjener lækre godbidder og mad, der får glæden frem hos dem. Så forkæl din lille behårede ven, og vis dem, hvor meget de betyder for dig.

Bakers er et britisk brand skabt af den amerikanske dyrefoder gigant, Purina. Bakers er et brand der koncentrere sig om at skabe foder til særligt hunde, derfor kan du altid finde lækker og velafbalanceret diæter til din hund fra Bakers. Med Bakers lækre retter viser du dine firbenede kære, hvor meget de betyder for dig.

Hundemad til alle slags hunde fra Bakers

Ligesom os mennesker, er hundes alder og størrelse også en afgørende rolle i forbindelse med den rette diæt, da disse faktorer bestemmer hvor meget og hvor godt hunde kan fordøje forskellige typer mad. Uanset om du har en stor og ældre hund, en lille ung hund eller en mellemstor hund, som er få år gammel, så har Bakers noget til din lille eller store, behårede ven. Her hos os på Luxplus finder du velafbalancerede retter til hunde i forskellige aldre og størrelser. Alle disse produkter er også fri for kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler, da hundens diæt er mindst lige så vigtig som vores, for at de kan leve et langt og sundt liv sammen med os.


Mundhygiejne til hunde fra Bakers 

Her hos Luxplus kan vi også tilbyde Bakers Dental Delicious, som er tandpinde til hunde. Fordi hunde ofte kan lide at rulle rundt med forskellige genstande i munden, kan deres mundhygiejne forværres over tid og kan forårsage en opbygning af plak. Ved hjælp af Dental Delicious fra Bakers kan du hjælpe din din lodne ven af med store mængder plak på tænderne. 


Du finder alle herlighederne som du kan glæde din hund med lige her på siden. Vi er sikre på at det både vil glæde hund samt hundeejer at få produkter fra Bakers ind i hjemmet. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus