Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BABYLISS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BABYLISS

Babyliss

Babyliss er et af verdens førende brand inden for hårpleje, elektroniske hårstyling produkter, styling tools, krøllejern, hårstyling osv. I mere end 50 år har Babyliss skabt nye, revolutionerende hårstylingsprodukter der er blevet verdensberømte for deres høje kvalitet og nemme styling. Babyliss hårprodukter og krøllejern er udviklet til professionelle frisørsaloner, og hårprodukterne og hårstyling redskaberne er derfor skabt til at give et hurtigt og flot resultat samtidig med at de kan holde til at blive brugt ofte og længe i den professionelle frisørsalon.

Især Babyliss Pro serien er kendt som en serie af kvalitetssikre hårstylingredskaber, der sikrer dig et professionelt resultat til en billig pris. Vi fører Babyliss Pro serien til meget billige priser, der tilbyder dig et professionelt frisør redskab og frisør stylingprodukter og styling tools der gør det let og hurtigt at skabe flotte frisurer.

Babyliss krøllejern

Man kan ikke nævne Babyliss Pro professionelle hårserie og styling redskaber uden også at nævne vidunderproduktet Babyliss Perfect Curl. Babyliss Pro perfect curl er et revolutionerende styling redskab, der giver dig mulighed for at style dit hår i utallige frisurer og lave forskellige typer af perfekte krøller. Oprindeligt var det Babyliss der opfandt verdens første krøllejern, og med babyliss perfect curl har Babyliss skabt det ultimative krøllejern til at skabe flotte, bløde og sexede krøller. Babyliss Perfect Curl krøllejern er et prisvindende krøllejern der kan indstilles til at lave bølger eller bløde krøller alt efter hvilken type krøller du ønsker. Babyliss krøllejern perfect curl er et banebrydende produkt, der giver dig mulighed for at skabe et professionelt look og flotte krøller på rekordtid. Eksperimentér med Babyliss Perfect Curl forskellige indstillinger, og varier din hårstyling med alt fra tætte, definerede krøller til løse, bløde bølger i håret.

Med sine mange års erfaring som frisørbranchens svar på det største brand inden for professionelle hårprodukter og styling tools, er Babyliss drevet af en konstant stræben efter at skabe de bedste krøllejern, hårstyling produkter, hårtørrer, hårpleje og meget andet.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.