Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AZZARO

Azzaro
Azzaro er skabt af Sicilianeren Loris Azzaro. Firmaets historie går tilbage til 1968 og både dets modedesigns og dufte er skabt med inspiration fra solen og livet på og omkring Middelhavet.
Loris Azzaro var i slutningen af 60’erne og i 70’erne kendt for sine designs af sexede og glamourøse aftenkjoler til brug til fester på middelhavets store yachts og ved poolfester langs rivieraen.

Azzaro er en populær duftproducent særligt til mænd og Azzaro producerer parfumer primært i Eau de Toilette version, deodorantsprays, deodorantsticks, aftershave og gaveæsker. Azzaro’s populæreste herreparfumer er Azzaro Chrome EDT, Azzaro Pour Homme edt, Azzaro Decibel EDT og Azzaro Now edt. Azzaro Chrome blev lanceret i 1996. Den maskuline parfume dufter af eksotiske noter af rosmarin, ananas, jasmin, koriander og lemon med bundtoner af rosentræ, musk og kardemome. Azzaro Pour Homme er Azzaros signaturduft og dufter fantastisk sofistikeret af bl.a. lavendel, basilikum, lemon og cedertræ på en bund af læder, rav og musk. Azzaro Pour Homme blev lanceret helt tilbage i 1978 og er en af de ægte herreduft klassikere. Azzaro Decibel skiller sig ud på dufthylden med dens specielt designede parfumeflaske, der ligner en mikrofon og findes i flere størrelser. Azzaro Decibel er til den modige mand, der tør sætte lyd på tilværelsen. Parfumen, som er fra 2011, dufter af orientalske krydderier med toner af lemon, lakrids og vanilje.

Azzaro Now er med den flot designede flakon en duft man ikke lige glemmer. Den dufter meget passende af grøn the, kardemome, citrus, trænoter og af rav. Azzaro Now flakonen passer sammen med Azzaro Now for Her og sammen danner de næsten en lille skulptur på badeværelseshylden. Azzaro har også dameparfumer i deres sortiment, bl.a. Azzaro Now for Her og Azzaro Visit for Women. Azzaro laver også gaveæsker, der udover hovedparfumen indeholder enten aftershavebalm, aftershavelotion, showergel eller deodorant. En gaveæske giver dig ekstra for pengene og gør dig eller gavemodtageren ekstra velduftende med de komplimenterende produkter.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus