Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AT HOME

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AT HOME

At Home

Er der noget mere kedeligt end rengøring? Dårlig lugt, snavset tøj, beskidt toilet eller klæbrige overflader - Med rengøringsmidler fra At Home er rengøringen både nemmere og mere effektiv. At Home tilbyder produkter til at bekæmpe alle slags bakterier og snavs i hjemmet, uanset om det drejer sig om rengøring på toilettet, i opvaskemaskinen eller køkkenet. Eller har du måske brug for hjælp til at slippe af med genstridige pletter på tekstil? Det klarer At Home også nemt.

Effektiv rengøring med rengøringsprodukter fra At Home

At Home er et troværdigt og pålideligt mærke inden for rengøring, som bringer rengøringsvanviddet frem i dig. Uanset hvilke områder du skal rengøre, har At Home med garanti et rengøringsmiddel, der passer til dit behov. De tilbyder produkter til rengøring af toilettet, glas, opvaskemaskine, vaskemaskine, tøj og luftfriskere, men også produkter til rengøring af forskellige slags overflader. Rengøringsmidlerne findes med forskellige dufte, så du kan vælge, hvordan dit hjem skal dufte efter du har gjort det rent. Deres produkter gør det nemmere og mere effektivt at slippe af med snavs i hjemmet, så du kan bruge tid, energi og penge på noget andet, der er sjovt.

Billige rengøringsmidler på Luxplus

At Home universalrengøring er et meget effektivt produkt, som du kan bruges til enhver form for overflader, om du ønsker at rengøre stole, vasken, fryseren, borde, håndtag eller gulve. At Homes rengøringsmiddel rengører dit hjem, samtidig med at du får en frisk og lækker duft af enten citron, hav, blomster eller lavendel. At Home har været rigtig gode til at udvikle rengøringsprodukter, men den store troværdighed er skabt ud fra kundernes gode anmeldelser om brandet og dets produkter.

Nu behøver du ikke skrubbe løs, så dubliver træt i armene, men blot bruge rengøringsmidler fra At Home, som klarer ærterne. Sidst men ikke mindst kan du nyde de penge, du sparer, når du købte At Home rengøringsprodukter på Luxplus, som i øvrigt bliver leveret direkte til døren, så du slipper for at slæbe dem med hjem fra supermarkedet. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at have et skinnende rent og frisk hjem, hvad venter du på?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus