Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ARIEL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ARIEL

Ariel

Ariel er et af de førende og mest innovative mærker, når det kommer til vaskemidler. Virksomheden startede sin drift i 1967, og siden da har virksomheden ofte været dem der har banet vejen med sin innovative tænkning og banebrydende produkter. Ariel vaskemiddel indeholder en særlig pletfjerningsteknologi, der hæver pletten fra tøjet og renser dermed tøjet helt rent. Vaskemidlet er tilgængeligt som pletfjernelse, pods såvel som i flydende form og pulverform.

Ariel vaskemiddel i pods

Vaskemiddel kommer i mange forskellige slags. Du kan både få pulver og flydende, og så kan du få vaskekapsler eller pods, som der måske ikke er så mange der kender. Men det smarte ved vaskekapsler er, at det er let at dosere mængden af vaskemiddel, da det er samlet i en kapsel. Derudover kan man med vaskepulver godt komme til at ramme forbi doserings skålen, så der kommer vaskepulver på gulvet. En vaskekapsel er nok til et vaskeri. Kapslerne opløses ved kontakt med vand. For hvidt tøj er der så populære Ariel Pods 3-i-1 White.

Ariel lancerede sine vaskekapsler allerede i 2012. Disse vaskekapsler var de første med 3 rum indeholdende snavs opløsende væske. Dette vaskemiddel er udviklet til at kunne håndtere over 900 vaske relaterede udfordringer. Blandt Ariels udvalg af vaskemidler omfatter Ariel Pods 3-i-1 Color vaskemiddel. Pakken indeholder 12 stk, og bruges til at vaske farvet tøj. Ariel Pods 3-i-1 Color forhindrer farver i at falme.

Flydende vaskemiddel fra Ariel

Hvis du ikke er til vaskekapsler kan vi anbefale at bruge flydende vaskemiddel fra Ariel. Fordelen ved at benytte flydende fremfor pulver er, at der ikke sidder noget fast i slangen i vaskemaskinen, som kan gøre at vaskemaskinen begynder at lugte. Vi har også et udvalg af flydende vaskemiddel billigt fra Ariel på denne side.

Billigt Ariel vaskepulver

På denne side har vi samlet vores udvalg af Ariels effektive vaskemidler billigt. Hvis du har børn, kan vaskemidlet hurtigt vaske stride pletter væk. Vi synes det er vigtigt for børn at de får lov til at være børn ,og ikke behøver tage hensyn til om tøjet bliver beskidt når de leger. Vi mener også, at der er andre ting end vaskemiddel der er sjovere at bruge penge på.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus