Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ARGANMIDAS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ARGANMIDAS

Arganmidas

Arganmidas er et kendt hårpleje brand hvis sortiment af shampoo, conditioner, hårkure og hårolier er særligt kendt for deres indhold af arganolie. Arganmidas høje indhold af arganolie har fantastiske egenskaber for håret og Arganmidas shampoo og conditioner er bestemt værd at prøve hvis du har tørt og skadet hår eller spaltede spidser. Med argan olie som sin hovedingrediens, er Arganmidas hårpleje rig på vitaminer som styrker håret, gør det sundt og giver masser af glans. Arganolien i Arganmidas er rig på vitamin F, vitamin A og vitamin E som styrker håret indefra og gør det fantastisk blødt.

Shampoo og conditioner med arganolie fra Arganmidas

Arganmidas shampoo og conditioner er særligt velegnet til dig som har farvet hår eller extensions og dermed også et hår som har brug for ekstra pleje og beskyttelse. Arganmidas hårpleje er bygget op omkring arganolien som er produkternes hovedingrediens, men Arganmidas lægger også vægt på at skabe naturlige hårprodukter som dufter godt og som gør hver hårvask til en oplevelse af luksus og forkælelse.
Brug dine Arganmidas hårprodukter ved hver hårvask og få et sundere, blankere hår som er markant lettere at rede ud efter hårvask. Arganmidas er eksklusiv hårpleje som plejer hårstråene og giver utroligt blødt hår.

Billig Arganmidas hårolie og shampoo

Det internationale Arganmidas brand har flere hårpleje produkter som er blevet absolutte bestsellers. Bl.a. den populære Arganmidas hårolie Arganmidas Moroccan Argan Oil Hair Serum er et musthave hårprodukt til hår som ønskes blankt og blødt, men generelt har hele Arganmidas Moroccan Argan Oil serien fået mange fans over hele verden. Det luksuriøse indhold af arganolie giver produkterne en lækker konsistens som gør dem nemme at fordele i håret. Arganmidas hårpleje giver masser af glans til håret uden at gøre det fedtet eller tungt. Er du på jagt efter en ny god shampoo til dit slidte hår, er det værd at prøve hvad Arganmidas og arganolie kan gøre for dit hår.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus