Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ARGANA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ARGANA

Argana

Føler du at dit hår trænger til lidt ekstra kærlighed og pleje, så kan du med fordel skifte din nuværende hårplejerutine ud med produkter fra skønne Argana. Argana er et brand, der benytter utrolig plejende ingredienser i form af blandt andet det top populære argan olie. Kunne du tænke dig at prøve de herlige Argana produkter i dit eget hår, så skynd dig at lægge dem i indkøbskurven her på siden. Med et medlemskab til Luxplus kan du få produkterne til utroligt lave priser, så du derfor gang på gang kan få råd til at købe de skønne Argana produkter og dermed pleje dit hår i dybden. 

Argana shampoo og conditioner på Luxplus

Et smukt hår starter altid med en god og nærende hårplejerutine. Med Argana kan du tilføre dine lokker en masse fugt og næring, så håret føles forbedret allerede efter den første hårvask. I Argana produkterne finder du kun gode ingredienser og brandet har endda været så bevidste om deres ingrediens valg, at de har sparet alt unødig kemi fra såsom silikone, parabener, sulfater og alkohol. Så er du vild med milde, men effektive hårplejeprodukter så er Argana produkterne helt sikkert noget for dig. Har du et langt eller kraftigt hår, så er det altid en god ide at rense håret med Argana shampooen to gange, hver gang du vasker håret. På den måde sikrer du dig at alle stylingrester, skidt og snavs samt fedt fra hovedbunden er vasket helt ud af håret. Efterfølgende kan du komme en passende mængde af den nærende conditioner fra Argana i hårets længder. Lad produktet virke et par minutter før du skyller håret igennem med rigelige mængder vand. 

Efter brug vil håret føles fantastisk blødt og lækkert og vil være nemmere at rede ud. Brug de skønne produkter fra Argana hver gang du vasker hår og mærk hurtigt den skønne forbedring på din egen manke. Du vil uden tvivl elske de herlige produkter, som får det bedste frem i dit hår. Som sagt kan du få de herlige produkter her på siden til små priser med et medlemskab - så opret nu og spar mange penge på Argana produkterne!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus