Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ARDELL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ARDELL KUNSTIGE VIPPER

Ardell

Ardell er et af verdens største brands inden for kunstige øjenvipper og eyelash extensions. Få de mest fantastiske og lange kunstige vipper med Ardells kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter til billige priser.

Bedste kunstige vipper fra Ardell

Brandet Ardell er amerikansk og har indtaget det amerikanske marked i næsten halvtreds år. Med gode falske vipper fra Ardell kan du til en billig pris få fantastiske øjenvipper til både hverdag og fest.

Kunstige vipper påsætning

Som ledende på markedet inden for eyelash extensions og kunstige øjenvipper, har Ardell ikke blot skabt flotte kunstige vipper, men også redskaber til vippepåsætning, som den smarte Dual Lash Applicator, der gør det til en leg at påføre kunstige vipper.

Kunstige vipper til hverdag og fest

Ardell Lashes har kunstige øjenvipper til enhver anledning. Skal du til fest kan du nemt og hurtigt fuldføre dit makeup look ved at påføre kunstige øjenvipper med ekstra volumen og intensitet. Til hverdag kan du vælge nogle mere diskrete vipper, der åbner øjnene op, så de synes fantastisk flotte og dragende. Du bestemmer selv, om du vil have et naturligt look, et stilfuldt og glamourøst eller et kreativt fest look der får dine øjne i fokus og fuldender din festmakeup.

Ardell Curvy Lashes er kunstige øjenvipper i farverne brun og sort, og fås i forskellige modeller. Du kan desuden finde både hele vipper, og i buketter til dig der er lidt mere rutineret i at påføre vipper. Ardell tilbyder kunstige øjenvipper til enhver type kvinde.

Billige kunstige vipper

Til en billig pris kan du med de mange lækre fake eyelashes fra Ardell få kunstige vipper uden at skulle betale en formue. De fleste professionelle makeup artister tøver ikke med at påføre kunstige vipper, for at tilføje lidt mere umpf og glamour til et makeup look. Blive festens midtpunkt med intense og dragende øjne, som alle andre ikke kan få øjnene fra.

At Ardells kunstige vipper ikke koster alverden, gør dem til en must have accessory. Og selvom vipperne er billige, er Ardell bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Prøv selv!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus