Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ARAMIS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ARAMIS

Aramis
Aramis er en del af Estee Lauder koncernen og var et af de første mærker til at lancere skønhedsprodukter og parfumer specielt til mænd. Duftene fra Aramis har alle en træagtigt duft med klassiske duftnoter af krydderier, som aldrig går af mode. Den klassiske Aramis duft går helt tilbage til ’64 og har millionvis af fans verden over. Herreduftene repræsenterer klassisk maskulinitet og en tidløshed som kun få andre mærker kan hamle op med.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.