Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

APPLE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

APPLE

Apple

Er din iPhone også dit kæreste eje? Og måske, selvom det er svært at indrømme, din bedste ven? Gør det ondt i hjertet, når du tænker på at tabe din iPhone på jorden? Du kan være helt rolig! Her på Luxplus kan du købe billige originale mobil covers til iPhone, der giver optimal beskyttelse.

Hvis du køber de originale covers og tilbehør fra Apple hos Luxplus, vil både din telefon og pung takke dig.

iPhone cover fra Apple

At miste, skrabe eller på anden måde skade sin iPhone kan ske. Desværre er der mange billige og mindre gode covers til iPhone på markedet, der er fristende at købe i øjeblikket - men det er ikke så sjovt, når uheldet er ude. Det anbefales altid at bruge Apple cover til iPhones, for at opnå den absolut bedste beskyttelse. Køb et ægte Apple iPhone cover fra Luxplus her på siden, så du kan føle dig sikker på at din iPhone er ordentligt beskyttet.

Blandt vores udvalg af Apple covers finder du med garanti en der passer til din smag og din iPhone. Her på Luxplus har vi Apple covers til iPhone i både læder og silikone i en række farver. Et silikone cover fra Apple giver din øjesten optimal beskyttelse, hvorimod et lædercover ikke kun beskytter, men også gør din iPhone til en fancy accessorie.

IPhone oplader - original

Det er ikke kun vigtigt, at dit cover er af høj kvalitet, det er mindst lige så vigtigt at bruge en original Apple iPhone oplader. Ved brug af en original oplader undgår du beskadigelse af batteriet i din iPhone, og opladningen er normalt også hurtigere. Køb en original Apple iPhone oplader fra Luxplus til en overkommelig pris, og spar både penge og batteriet på din iPhone.

Billig iPhone tilbehør med gratis fragt

Du kan desuden klikke på andet billigt og originalt iPhone tilbehør - med gratis forsendelse! Som medlem af Luxplus har du altid fri fragt på dine ordrer. Spild ikke penge unødigt, men køb dit iPhone tilbehør billigt lige her.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus