Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

APOTHECARY87

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

APOTHECARY87

Apothecary87

Apothecary87 er en engelsk virksomhed, der blev etableret af Sam Martin. Apothecary87 blev etableret, da Sam var træt af at ingen tog ham seriøs, fordi han så for ung ud. Derfor besluttede han sig for at anlægge skæg. Han fandt hurtigt ud af, at folk nu tog ham seriøst, og det var god branding for ham, så han beholdt skægget.

Skægpleje fra Apothecary87

Et skæg har brug for pleje, og Sam søgte længe efter at finde et godt plejeprodukt til skæg, men kunne ikke finde et der var maskulint nok. Derfor besluttede han sig for at udvikle sin egen skægolie med en maskulin duft.

Det tog ikke lang tid før Sams venner begyndte at spørge om, han ikke ville lave noget skægolie til dem. Derudover brugte han de sociale medier til at vise sit flotte og helt korrekt groomet skæg, så mange begyndte at efterspørge hvilke produkter han brugte. Da Sam syntes at efterspørgslen begyndte at blive stor, satte han gang i produktionen.

Navnet på brandet betyder noget helt specielt for Sam. Apothecary opstod på grund af Sams passion for ingredienser, og 87 er dels det år han blev født, og dels den alder hans højt elskede farfar havde da han døde. Sam var igang.

I dag tænker virksomheden meget over, hvad en velplejet mand er med stort M. En velplejet mand er ikke kun en der bruger gode produkter i hans hår og på hans krop, men en mand med stort M, er en mand der oser af mand i alt hvad han gør. Målet for Apothecary87 er, at hjælpe mænd til at være de mest groomede og velplejede mænd.

Billig skægpleje

Skægolien blev så populær da den blev lanceret, at han udvidede sortimentet til også, at indeholde andre grooming produkter. Apothecary87 har derfor i dag et sortiment der, udover at indeholde skægolie, også indeholder moustache voks, kamme og barberolier og andet lækkert og maskulint barbergrej.

Du kan finde vores udvalg fra det lækre Apothecary87 billigt lige her!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus