Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AMIKA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AMIKA

Amika

Amika er et amerikansk hårplejebrand der startede i Brooklyn tilbage i 2007. Amika er hårprodukter som er 100% cruelty free og dermed ikke testet på dyr. Amika adskiller sig fra andre hårbrands med deres smukke og farvestrålende indpakning, der fanger øjet og pynter fantastisk på badeværelseshylden. Men indpakningen er ikke alt, Amika går op i, kun at anvende de bedste ingredienser i deres hårpleje og anvender superfrugten havtorn i alle deres produkter, som den plejende base.


Amikas hårplejefilosofi inkluderer alle hårtyper

Amika har fem grundlæggende principper, nemlig at deres hårpleje skal være: nyskabende og eksperimenterende frem for perfekt, hårpleje skal være sjovt og for alle, produkterne skal udtrykke individuel personlighed, produkterne skal skabes i fællesskab med kunderne og ikke mindst, så skal dit hårlook fylde og udtrykke mere end det tøj du har på.

Amika er et brand som er bevidst om deres aftryk på verden og menneskene i den. Deres produkter kan således anvendes, også hvis du er vegetar og indeholder ikke sulfater, phthalater eller kunstige farvestoffer.


Løft din hårpleje og styling med produkter fra Amika

Amika tilbyder dig alsidig hårpleje og stylingprodukter, hvor kun din fantasi sætter grænsen for mulighederne. Prøv f.eks. Amika Normcore Signature Shampoo og Conditioner, der er pakket med antioxidanter og sammen arbejder for at give dit hår ekstra fugt og gøre det blødt og strålende. Har dit hår brug for mere fugt, så er kombinationen med den nærende Soulfood hårmaske svaret på dit hårs bønner.


Er dit hår skadet fra afblegning, varme stylingredskaber eller generelt slid, så er The Kure-serien fra Amika et bud på en serie, der reparerer skaderne og får dit hår på ret køl igen. Serien indeholder keratin og hvedeprotein, som styrker skadet hår.

Til farvet hår har Amika skabt Vault Color Lock-serien, der ved hjælp af UV-filter og antioxidanter bevarer din hårfarve og plejer den i dybden.

Til hår der er plaget af frizz er Velveteen-serien en helskabt serie til at tackle det kendte hårproblem. Produkterne i Velveteen-serien udglatter og blødgør dit hår, så det får en uovertruffen glat- og blødhed.


Uanset hvilken hårtype, hårfarve, hårstruktur eller komposition af hårproblemer du har, så kan Amika med deres unikke mix af ingredienser hjælpe dig og dit hår tilbage til det bedste udgangspunkt for sundt og velplejet hår.


Af stylingprodukter tilbyder Amika alt fra tørshampoo, hårprimer, teksturspray, styling cream og hårmousse til hårspray, krøllecreme, hårparfume og hårelixir. Hos Amika kommer det hele i den smukkeste indpakning og du har god mulighed for at finde dit hårs nye bedste ven i deres brede produktsortiment.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus