Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AMBERRAY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AMBERRAY

Amberray

Amberray er en serie af ansigtsprodukter specielt designet til kvinder med aldrende hud. Disse fantastiske produkter indeholder formler, som er baseret på aktive ingredienser, der trænger dybt ind i huden og gør underværker for en moden hud. Det er næppe værre af, at disse produkter ikke koster alverden, som er ret atypisk for anti-aging produkter.

Hudpleje til moden hud fra Amberray

Amberray laver rigtig god hudpleje til moden hud. Dette skyldes, at hovedingrediensen er rav, som er en naturlig antioxidant, der har været kendt for sine foryngende egenskaber i århundreder. Ravet neutraliserer de frie radikaler, der er årsagen til en aldrende hud, samtidig med at hudcellerne fornyes. Derudover beskytter Amberray hudplejeserien mod UV-stråling fra solen. Resultatet bliver en hud, der både ses og føles yngre, selv den mest trætte hud kan få nyt liv med Amberray. Brug hele rækken af ??dagcreme, natcreme og serum, og bemærk de fremragende resultater.

Ansigtscreme med anti-aging effekt

Et af de største problemer med aldrende hud er, at den taber sin faste ungdommelige form. Nogle gange kan man frygte, at løbet er kørt med en fast og ungdommelig hud, men frygt ej. Prøv cremerne fra Amberray og se og mærk forskellen. I serien finder du en dagcreme og en natcreme som blandt andet ved hjælp af rav og mikrokollagen bekæmper rynker, og gør huden fastere og glattere. Brug begge disse opstrammende ansigtscremer sammen med serummet i serien, og få hud fuld af glød.

Få ensartet hud med med cremer fra Amberray

En anden ulempe ved aldrende hud er, at den kan få en mere uens farve med mørke og/eller rødlige pletter. Cremerne fra Amberray virker ikke kun opløftende, men kan også gøre huden mere ensartet. Ved hjælp af disse cremer kan du forebygge og behandle disse problemer. En kombination af filtre og aktive ingredienser kan Amberray sørge for en mere glat og ensartet hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus