Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ALWAYS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ALWAYS

Always

Always hører under den store virksomhed Proctor og Gamble (P&G), som blev grundlagt i 1837 af William Procter og James Gamble. Virksomheden er siden vokset og udviklet eksplosivt. Selskabet står bag nogle af verdens største brands såsom Gillette, Ariel, Pampers, Duracell og Always.

Always er et verdenskendt brand, der producerer og udvikler bind og andre hygiejneprodukter til kvinder. Always har fokus på komfort og kvalitet, som kommer til udtryk i deres innovative design og funktion som gør, at man med Always kan føle sig ren og frisk hele dagen. Always har desuden vundet “Bedst i test”, og er blevet anerkendt for at værende det bind med den bedste sugeevne, som i denne situation er lig med tryghed-

Always har produceret mange forskellige typer af bind, da alle kvinder er forskellige, og produkterne kan derfor tilpasses enhver piges behov under menstruation. Piger bruger ofte hygiejnebind under menstruation en gang om måneden. Trusseindlæg er tyndere og bliver typisk brugt til pletblødning og udflåd.

Der er sket meget siden man i 1800-tallet begyndte at bruge bind, der var hjemmelavede, enten i form af strikkede bind eller gazebind. Heldigvis er det ikke lige så kompliceret i dag, og mulighederne er mange.

Always trusseindlæg

Trusseindlæg har ikke samme sugeevne som bind, men er gode at bruge lige inden eller lige efter den reelle menstruation, fordi man her godt kan pletbløde lidt. Selv når man kun pletbløder, vil man gerne føle sig sikker, også om sommeren i en hvid nederdel. Og det kan du altså med trusseindlæg fra Always.

Her på siden kan du finde vores udvalg af billige trusseindlæg. Hvilket du vælger er helt op til dig og dine præferencer, men vi har noget for enhver smag og for ethvert behov.

Always bind

Vi har naturligvis også et stort udvalg af bind, og her er der også til ethvert behov. Der er både bind til om dagen og om natten, med og uden vinger og forskellige tykkelser. Hvilket bind der er bedst, kommer an på hvor meget du bløder, og hvor du er i din menstruationscyklus. Et er dog sikkert: Du finder billige Always bind lige her!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.