Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ALWAYS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ALWAYS

Always

Always hører under den store virksomhed Proctor og Gamble (P&G), som blev grundlagt i  år 1837 af William Procter og James Gamble. Virksomheden er siden vokset og udviklet eksplosivt. Selskabet står bag nogle af verdens største brands såsom Gillette, Ariel, Pampers, Duracell og Always.


Always er et verdenskendt brand, der producerer og udvikler bind og andre hygiejneprodukter til kvinder. Always har fokus på komfort og kvalitet, som kommer til udtryk i deres innovative design og funktion som gør, at man med Always kan føle sig ren og frisk hele dagen. Always har desuden vundet “Bedst i test”, og er blevet anerkendt for at værende det bind med den bedste sugeevne, som i denne situation er lig med tryghed-

Always har produceret mange forskellige typer af bind, da alle kvinder er forskellige, og produkterne kan derfor tilpasses enhver piges behov under menstruation. Piger bruger ofte hygiejnebind under menstruation en gang om måneden. Trusseindlæg er tyndere og bliver typisk brugt til pletblødning og udflåd.

Der er sket meget siden man i 1800-tallet begyndte at bruge bind, der var hjemmelavede, enten i form af strikkede bind eller gazebind. Heldigvis er det ikke lige så kompliceret i dag, og mulighederne er mange. Med Always er der mange muligheder og du kan derfor nemt finde præcis det bind eller trusseindlæg, som passer til dig, din krop og dine behov for beskyttelse. 

Always trusseindlæg

Trusseindlæg har ikke samme sugeevne som bind, men er gode at bruge lige inden eller lige efter den reelle menstruation, fordi man her godt kan pletbløde lidt. Selv når man kun pletbløder, vil man gerne føle sig sikker, også om sommeren i en hvid nederdel. Og det kan du altså med trusseindlæg fra Always. De behagelige trusseindlæg er så tynde at du nærmest ikke vil bemærke at du har trusseindlægget på. Da trusseindlæg også er væsentligt tyndere end bind kan du også let have nogle trusseindlæg med i tasken, så du altid kan føle dig sikker, selv når du er på farten.

Her på siden kan du finde vores udvalg af billige trusseindlæg. Hvilket du vælger er helt op til dig og dine præferencer, men vi har noget for enhver smag og for ethvert behov.

Always bind

Vi har naturligvis også et stort udvalg af bind, og her er der også produkter til ethvert behov. Der er både bind til om dagen og om natten, med og uden vinger og forskellige tykkelser. Hvilket bind der er bedst, kommer an på hvor meget du bløder, og hvor du er i din menstruationscyklus. Et er dog sikkert: Du finder billige Always bind lige her!

Omtanke for miljøet med Always

Udover de mange modeller og variationer af bind og trusseindlæg er der også mange andre gode grunde til at købe produkter fra Always. Always er nemlig bevidste om at passe på vores fælles miljø i udviklingen af deres mange produkter. Virksomheden vil gerne sørge for at skabe så lille et aftryk på miljøet og naturen som muligt, når deres mange produkter skal fremstilles. Always vælger derfor deres materialer med omhu som vil være så skånsomme overfor miljøet som muligt. Derfor kan du føle god samvittighed når du handler dine hygiejneartikler hos Always. Udover de miljøvenlige materialer tænker Always også over at producerer produkter ved hjælp af lav energi, så der ikke bruges mere energi end nødvendigt. Always prøver derfor at tænke over de forskellige processer i henhold til at skabe disse hygiejneprodukter, som vil gøre din hverdag nemmere. 


Foruden at hjælpe miljøet hjælper Always ligeledes piger og kvinder verden over som ikke har råd til hygiejnebind og trusseindlæg. Nogle piger verden over må gå glip af skole i den periode, hvor de har menstruation, da de ikke har råd til beskyttelse i form af bind. Det vil Always lave om på, hvorfor virksomheden donerer produkter til de områder af verden som har behov for hjælp, så alle piger og kvinder kan føle sig trygge og ikke lade sig begrænse bare fordi de har menstruation. 


Vil du føle dig beskyttet og behageligt tilpas hele dagen eller natten igennem, så lad Always hjælpe dig. Hygiejnebind og trusseindlæg er ikke altid det en kvinde har lyst til at bruge flest penge på, hvorfor vi her på Luxplus har skruet helt ned for priserne, så du kan få råd til så meget andet der er lidt sjovere. Find lige nøjagtig det produkt som vil passe bedst til dig og din krop her på siden. Vi er sikre på at du vil blive glad for at bruge Always. 


Køb dine bind og trusseindlæg inden klokken 15.00 og få dine hygiejneprodukter leveret til din dør allerede dagen efter dit køb. Rigtig god fornøjelse med Always.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus