Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ALTERNA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ALTERNA

Alterna

Alterna Haircare har leveret professionel hårplejeprodukter siden 1997. Alterna har en vision, som er kommet til da stifterne arbejdede i saloner rundt omkring, og fandt ud af hvad kunderne efterspurgte og havde brug for. De skaber derfor hårprodukter af høj kvalitet, som er fri for tilsætningsstoffer og barske ingredienser. Og det var lige præcis hvad der skulle til, for at revolutionere markedet. Et brand der skilte sig ud i en verden af luksus hårpleje og styling. Alterna har altid handlet om renhed og innovation inspireret af videnskabelig hårpleje.

Siden starten har Alterna leveret produkter der har tilfredsstillet selv den mest kræsne stylist og forbruger, ved at benytte teknologi som Age Control Complex og Plumping Marine Complex. Selv kendte rundt omkring i hele verden elsker de naturlige produkter fra Alterna, som også ofte bliver omtalt i forskellige modeblade.

Hårpleje med naturlige ingredienser

Alterna har sørget for at man ikke behøver vælge mellem naturlige ingredienser eller gode produkter. Du får nemlig både de naturlige ingredienser og hårpleje der virker plejende. De bruger ingredienser såsom kaviar, seasilk, bambus og kendi olie.

Alle produkter er fri for sulfater, parabener, syntetisk farve og anden unødvendig kemi. Alterna tester i øvrigt aldrig deres produkter på dyr, og indeholder aldrig gluten. Udover at være skånsomme at bruge, anvender Alterna miljøvenlig emballage og handler deres ingredienser på fair trade vilkår.

Alterna produkter

Alterna produkterne spænder over shampoo, conditioner, hårolie og stylingprodukter, som alle er udviklet af professionelle og er testet til brug såvel i frisørsaloner som derhjemme. Det er især serier som Alterna Bamboo og Alterna Caviar, som har vundet en plads i danskernes hjerter, og vi sørger for, at du kan købe dem til lavpris. Vores udvalg er stort, så du kan vælge lige præcis den serie eller det produkt du ønsker, og som dit hår trænger til.

Alterna Haircare lever i høj grad op til deres slogan som er Pure. Proven. Professional.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus