Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ALOE EPIL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ALOE EPIL

Aloe Epil

Aloe Epils produkter bruger den nyeste viden inden for naturlig kropspleje kombineret med gamle dokumenterede metoder. Ved at kombinere den gamle dokumenterede viden med naturlige ingredienser, giver et skånsomt og pålideligt resultat. Noget som går igen i Aloe Epils produkter er hensynet til miljøet. Med Aloe Epils produkter kan du være sikker på, at du får produkter, der er lige så milde for miljøet, som de er på din hud. Produkterne er derfor heller ikke testet på dyr.

Aloe Epil mener, at skønhed ikke er noget, der er skabt, men noget der konstant kan påvirkes. Ifølge Aloe Epil har alle en indre og ydre skønhed, som kan styrkes og fremhæves. Med Aloe Epils produkter fremhæver du en skønhed du allerede besidder. Du kan altså blive endnu mere skøn end du i forvejen er med produkter fra brandet.

Hårfjerning med Aloe Epil

I Aloe Epil-serien finder du hårfjerningsprodukter til både krop og ansigt. Disse produkter indeholder aloe vera, hvilket gør, at huden bliver plejet under voksning, og virker mere beroligende på huden. Aloe veraen sørger desuden for, at huden bliver genoprettet efter voksning, så rødme og ubehag forsvinder hurtigere. Aloe Epils tilbyder også hårfjerning i form af hårfjerningscreme med meget fugtgivende egenskaber, som forhindrer tør og irriteret hud.

Nogle gange kan huden kan kræve lidt ekstra pleje, når man bruger hårfjerningsprodukter. Aloe Epil tilbyder en ekstremt mild og blid gel, som du kan efter hårfjerning. Med denne gel får din hud den pleje og næring den har brug for efter voksning. Når du efterbehandler huden med den korrekte pleje, vil resultatet blive bedre og du kan undgå rødme og irritation.

Billig hårfjerning fra Aloe Epil

På denne side har vi samlet vores udvalg af de skånsomme af Aloe Epil produkter. Hårfjerning kan være smertefuldt, især hvis du bruger voks. Hvor mange gange har du ikke fortalt dig selv, at det her er sidste gang jeg bruger voks? Aloe Epils miljøbevidste produkter er så skånsomme som muligt, og alligevel er de billige. Både smerten og prisen er altså lav på Aloe Epils produkter, hvilket kan være lidt svært at få armene ned over. Endelig findes der produkter, der gør voksning tåleligt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.