Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ALL ABOUT HOME

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ALL ABOUT HOME

All About Home

All About Home er et brand som på mange måder kan være med til at gøre din hverdag meget lettere og mere overskuelig. Brandet forhandler en række forskellige husholdningsartikler og andet til hjemmet, som uden tvivl vil gøre arbejdet med rengøring og de huslige pligter langt lettere. 


Billige rengøringsklude fra All About Home

Oplever du ofte at du efter en rengøring må smide de brugte klude i skraldespanden og synes det er både miljøspild samt spild af penge, så kan du roligt få købt dig nogle rengøringsklude til hjemmet fra All About Home. De multifunktionelle klude kan både pudse og fjerne støv. Kludene er eminente til at opsamle skidt og snavs og efterlader ikke synlige spor under din rengøring på de overflader du arbejder på. Når du er færdig med din rengøring, kan du med fordel vaske dine klude fra All About Home, så de er klar til næste rengøring. Vil du hjælpe miljøet, er det også en stor fordel at sørge for at have klude som disse i dit hjem, så du aldrig skal smide klude ud som kun er brugt én gang. På den måde hjælper du vores fælles miljø og bidrager til genanvendelighed og en grønnere fremtid - husk, at selv de små ændringer kan gøre en stor forskel på den lange bane. 


Billige tøjklemmer fra All About Home

En anden ting du kan gøre som er godt for både miljø og pengepung er, at hænge dit tøj til tørre udendørs efter du har vasket det, hvis du vel at mærke har muligheden for dette. All About Home vil gerne gøre det nemmere for dig at tørre dit tøj, hvorfor de tilbyder tøjklemmer som du kan bruge, når tøjet skal hænges op. På den måde sikrer du at tøjet ikke falder på jorden, hvis det skulle blæse. Når du hænger tøjet op ude sparer du både penge i henhold til den energi du ellers skulle bruge på tørretumbleren og hjælper desuden miljøet, da du ikke benytter nogle ressourcer, når du hænger tøjet til tørre i det fri. 


All About Home hjælper dig også i regnvejr, da brandet har udviklet en lille paraply, som er super nem og praktisk at have med på farten, hvis det skulle begynde at regne. 


Se udvalget igennem fra All About Home her på Luxplus og spar mange penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus