Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ALBERTO BALSAM

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ALBERTO BALSAM

Alberto Balsam

Alberto Balsam er et familieejet hårpleje brand fra Unilever i England. Alberto Balsam består af fem produktlinjer, som alle er udviklet til at imødekomme de essentielle hårplejebehov, og giver ydermere forbrugerne forfriskende dufte, som ikke er til at stå for.

Hårplejeprodukter med gode resultater

Sortimentet består af shampoo, balsam, og styling produkter såsom hårgelé, som sørger for, at håret sidder helt rigtigt hele dagen. Visionen for Alberto Balsam er, at producere produkter der kan give gode resultater, til en pris der er til at betale. De nyere udgaver af Alberto balsam er udviklet fra naturlige ingredienser, hvor der er tilført nogle dejlige dufte, som resulterer i et tillokkende velduftende hår.

Shampoo og balsam billigt

Alberto balsams shampoo og conditioner rengør skånsomt håret, og sørger for, at håret føles lige så godt, som det dufter. Ligeledes i deres shampoo og conditioner finder man de samme ingredienser, som man kan finde i lignende dyrere produkter. Men med Alberto balsams priser kan man tillade sig at bruge luksuriøse hårprodukter hver dag, og dermed have et velplejet, skinnende og sundt hår.

Alberti Balsams sortiment består af linjerne Smooth & Slick, Damage Repair, Beautiful Glow, Clear & Fresh og Colour Glowing. Og i disse serier finder du alt lige fra shampoo, balsam og til hårstyling produkter. Alberto Balsam har udviklet produkter til forskellige slags hår, så om du har et skadet hår, et flyvsk hår, krøllet hår, ja så har Alberto Balsam med garanti en linje af produkter der kan gøre underværker for din hårtype. Og så er det jo bare en ekstra bonus, at det også kommer til at dufte fantastisk.

Hos Luxplus har vi et bredt udvalg af Alberto Balsams lækre produkter. Vi har produkter, der blandt andet dufter af granatæble, æble, papaya og grapefrugt. Vi fører flere shampoo, conditioners og hårgelé fra dette lækre engelske brand, som har været elsket af familier siden Alberto Balsam blev etableret. Hvad skal dit hår dufte af i dag?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus