Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AJAX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AJAX RENGØRINGSMIDLER

Ajax

Ajax er et af de største og mest kendte brands inden for rengøringsprodukter og sæbe. Allerede i 1960’erne havde Ajax rengørings brandet kæmpe succes med deres effektive rengøringsmidler som alle husmødre ivrigt tyede til. En verdenssucces som har holdt ved lige siden og som har gjort Ajax til et af de største rengørings brands i verden. Man kan næsten ikke sige navnet Ajax uden at tænke på rengøringsmidler og særligt Ajax universalrengøring er et af de mest anvendte produkter til rengøring. Ajax rengøringsmiddel er at finde i mange hjem. Hovedårsagen til dette skal netop findes i de effektive sæber som Ajax har brugt mange år på at videreudvikle. Ajax rengøringsmiddel er nemlig blevet kendt for sin evne til at opløse fedt og fjerne snavs fra alle typer af overflader.

Er Ajax rengøring effektivt?

Vil du gerne gøre dit hjem skinnende rent, men hader du at bruge lang tid på rengøring, så er Ajax rengøring det oplagte valg til dig. Med Ajax rengøring renser og vasker du let dit gulv og dine snavsede overflader. Ajax har udviklet et universalrengøringsmiddel det vil med andre ord sige et rengøringsmiddel som kan bruges på mange forskellige typer overflader og i alle husets rum. Så uanset om du skal rengøre dit køkken, rense dit toilet eller rengøre dit badeværelse eller gulvene i dit hus, så er det en god idé at vælge Ajax rengøring.

Billigt rengøringsmiddel fra Ajax

Der er ingen grund til at bruge en formue på at købe dyre rengøringsmidler. Hvis du gør rent forholdsvis ofte, er det virkelig dumt at kaste alt for mange penge efter sæbe og rengøringsmidler. Ajax rengøring er billige rengøringsmidler som lever op til deres ry om at være effektive, velduftende og ikke mindst prisvenlige. Bruger du ikke allerede Ajax rengøringsmidler i dit hjem, så er det bare om at komme i gang. Du vil ikke fortryde dit valg.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.