Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AIRALL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AIRALL

Airall

Airall Air Freshener er til dig som ønsker en behagelig og veduftende duftoplevelse i dit hjem. Dine hjemlige omgivelser og dit indeklima er afgørende for din egen opfattelse af ro, hygge og tryghed. Med Airall luftfrisker er det nemt at gøre dit hjem velduftende og indbydende, både for dig selv og for dine gæster. Airall luftfriskere findes i mange lækre duftvarianter og kan anvendes i både køkkenet, badeværelset, soveværelset, stuen eller kælderen, ja, i det hele taget alle de rum hvor du gerne vil forbedre duften. Nogle anvender sågar Airall luftfriskere i bilen for at give en behagelig køreoplevelse.

Airall luftfriskere til hele dit hjem og til bilen

Airall Air Freshener fremstilles i Nordamerika med miljøvenlighed og kvalitet som nøgleord. Airall er et luftfrisker brand som tager hensyn til miljøet og gør sit ypperste for at leve op til sit sociale ansvar. Alle Airall duftfriskere gennemgår derfor også altid tests og kontrol som garanterer at produkterne lever op til kravet om kvalitet og gør dem sikre at anvende i private hjem. Ingredienserne og duftnoterne som anvendes i Airall Air Fresheners efterlader ikke skadelige spor og er ikke farlige for omgivelserne, og kan derfor også med fordel anvendes på børneværelset. Airall stræber også konstant på at videreudvikle og forbedre sit produktsortiment for at give dig det mest velduftende hjem.

Duftfrisker til dit hjem

Med en Airall duftfrisker i hjemmet, mødes du altid af en frisk og god duft når du træder ind ad din dør. En god hjemmeduft gør det til en rar oplevelse at komme hjem, og får din fornemmelse af et rent hjem til at vare længere efter hver hovedrengøring. Især på badeværelset eller toilettet er en Airall Air Freshener helt genial. Få bugt med ildelugt, lugtgener eller fugtlugt på badeværelset ved at placere en Airall lugtfrisker et sted i rummet. På toilettet er det altid lækkert at have en god, velduftende atmosfære der byder gæster og husets beboere velkommen indenfor.
I Airall Air Freshener sortimentet finder du indbydende dufte af blomster, kokos, vanilje, vilde bær, tropical, æble, syrener eller favoritten Fresh Breeze som giver hele rummet et friskt og velduftende pift.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus