Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AGENT PROVOCATEUR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AGENT PROVOCATEUR

Agent Provocateur

Agent Provocateur er et lingeri brand, som har haft stor succes med deres udfordrende og provokerende undertøj. Som noget nyt har de udvidet med deres egne dufte, der afspejler det sensuelle og forførende univers mærket også formidler. Mange store stjerner sværger til Agent Provocateur og mærket har haft flere af de største modeller som frontfigurer. Agent Provocateur er til den modige og eventyrlystne kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud og være helt sin egen.


Parfumer fra Agent Provocateur

Med Agent Provocateur kan du komme til at dufte som en drøm og nemt forføre din udkårne med de mange fantastiske duft kombinationer som du finder fra det populære brand. Agent Provocateur formår nemlig ikke blot at skabe det smukkeste lingeri, men skaber derudover også en fuldendt og sexet udstråling ved hjælp af prikken over i’et - nemlig deres parfumer. Blandt sortimentet er der noget for enhver kvinde og det er derfor tæt på umuligt, ikke at finde en duft som vil falde i din (og din partners) smag. Ikke nok med at de skønne parfumer indeholder perfekte duft kombinationer og duftnoter som vil løfte dit humør, så er Agent Provocateur også fantastiske skabere af flakoner. Agent Provocateur parfumerne kommer nemlig i hver deres unikke og smukke flakon, som du kan pryde dit sminkebord med. Det smukke og feminine univers som vi kender brandet for i forbindelse med deres lingeri, er blevet overført til deres mange parfumer, så de udstråler præcis samme elegance med en vovet undertone. Er du på udkig efter en perfekt duft gave til dig selv eller en kvinde du holder af, så vil de skønne Agent Provocateur parfumer uden tvivl falde i modtagerens smag. 


En parfume fra Agent Provocateur vil udstråle en kvinde, der ved hvad hun vil og som er selvstændig og selvsikker i hendes kvindelighed. Er du sådan en kvinde eller kender du en der er, så er Agent Provocateur parfumerne det helt rette valg! Lad dig forføre af de fantastiske dufte som du vil få glæde af igen og igen. Her på Luxplus får du de forskellige Agent Provocateur parfumer med store besparelser ved hjælp af et medlemskab - så skynd dig at bliv oprettet og shop de fantastiske dufte til billige priser! 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus