Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AGENT PROVOCATEUR

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AGENT PROVOCATEUR

Agent Provocateur
Agent Provocateur er et London baseret lingerimærke, som har haft stor succes med deres udfordrende og provokerende undertøj. Som noget nyt har de udvidet med deres egne dufte der afspejler det sensuelle og forførende univers mærket også formidler. Mange store stjerner sværger til Agent Provocateur og mærket har haft flere af de største modeller som frontfigurer. Agent Provocateur er til den modige og eventyrlystne kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud og være helt sin egen.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.