Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AFTER EIGHT

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AFTER EIGHT

After Eight
After Eight er den verdenskendte lækre kvalitetschokolade med en tynd og super sprød skal af mørk chokolade og et vidunderligt flydende fyld af mint. After Eight chokoladen er derfor den ultimative kombination af de to lækre smage af chokolade og mint som smelter på tungen og efterlader dig med en skøn smagsoplevelse. Servér klassikeren After Eight Classic, med de firkantede chokolader i små papirindpakninger, på kaffebordet når du får gæster, eller brug den fine After Eight chokoladeæske som en værtindegave når du skal på besøg hos en god ven.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.