Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AFTER EIGHT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AFTER EIGHT

After Eight

Er du chokoladeelsker, så er du helt sikkert bekendt med det verdenskendte brand Nestlé. Nestlé har i mange år kunne tilbyde alt fra blandt andet morgenmadsprodukter, drikkevare og mange varianter af chokolade. Da virksomheden startede op helt tilbage i år 1866, har de derfor mange års erfaring med føde- og drikkevare, hvorfor de også er eksperter i sammensætning af smage og lækre konsistenser. 

Bag om Nestlé 

Nestlé er en virksomhed, som ønsker at skabe en forandring i verden og derfor har de udformet tre overordnede ambitioner for år 2030. Nestlé vil blandt andet hjælpe 50 millioner børn med at leve et sundere liv, hjælpe med at forbedre 30 millioner husstande i de lokalsamfund, der er direkte forbundet med Nestlés forretningsforbindelser samt være med til at nedsætte miljøpåvirkningen af deres operationer til 0%. 

After Eight fra Nestlé

En serie der er særligt populær fra Nestlé, er After Eight. Serien har udviklet sig over tid, hvor flere produkter er kommet til. Eksempelvis kan du nyde den klassiske mintplade overtrukket med mørk chokolade eller Delights varianten, som består af små chokolader med et cremeagtigt mintfyld, som er formet som små kubeformede chokoladestykker. Er du vild med den lækre mintsmag, men ønsker andre lækkerier end chokolader, så findes After Eight også i en kiks variant og som en lækker cremet is. Udover de mange mint produkter har After Eight også udviklet After Eight Orange, som minder om den originale mint chokolade, den er blot erstattet med appelsincreme fremfor mint cremen. 

After Eight - perfekt til en hyggelig aften

Får du gæster og vil byde dem på en lækker chokolade af god kvalitet, kan du med fordel sætte After Eight på bordet. De fine chokolader vil tage sig godt ud på kaffebordet i den fine papir indpakning, som giver en luksuriøs oplevelse og udstråler kvalitet. Kommer du derimod som gæst, er After Eight også den perfekte vært- og værtinde gave. 


After Eight er eminent til alle chokoladeelskere og perfekt til enhver hyggeaften i godt selskab.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus