Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AERO

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AERO

Aero

Har du en sød tand, så er de skønne produkter fra Aero helt sikkert noget for dig. Det er altid dejligt at have lidt lækkerier i huset, så du altid har en skøn snack som du kan nyde, når du craver sukker. De skønne Aero varianter er med garanti også produkter som du vil kunne tilbyde dine gæster som de vil nyde med stor tilfredshed. Aero har med tiden udviklet mange forskellige lækkerier, så der er helt sikkert en variant som du vil finde særlig skøn blandt sortimentet. Aero er kendt for at lave udsøgt chokolade, som vil give dig en stor fornøjelse at spise, da kvaliteten er enestående og konsistensen er som en sand chokoladedrøm på tungen. Bestil dem i dag og prøv dem selv. 

Mint chokolade fra Aero

Er du vild med mint chokolade, så er Aero mint chokolade varianten helt sikkert en snack der vil falde i din smag. Den skønne chokolade har en glat overflade af lækker mælkechokolade og en luftig konsistens indeni, hvor du finder den grønne mint. Du finder både denne variant som en chokoladebar og som små fine chokoladekugler, som du kan byde dine gæster. 

Mælkechokolade fra Aero

Er du mere til ren chokolade, så finder du også mange fine varianter fra Aero, som består af ren og lækker mælkechokolade af god kvalitet. Chokoladen er skabt på samme måde som mint varianten, hvad angår den glatte overflade og luftige indhold. 


Vil du gerne have fyldt slikskuffen op med alle de lækre Aero produkter, så find dine favoritter her på Luxplus og få dem billigt med et medlemskab. Du kan med fordel prøve et gratis medlemskab de første 30 dage hos Luxplus, for at se om det er noget for dig. På den tid kan du med fordel bestille forskellige varianter af Aero chokoladerne, som du kan glæde dig selv med eller en du vil overraske med lækre og luksuriøse snacks. Bestil dine Aero vare før klokken 15.00 og få dem leveret lige til døren den efterfølgende dag. Lettere bliver det næsten ikke at shoppe dit yndlings slik.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus