Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

AEG

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

AEG

AEG

AEG er en virksomhed kendt for sin produktion af husholdningsmaskiner og elektronik. AEG kendes også under mærket Electrolux. AEG er et tysk elektronik- og køkkenudstyrsbrand, som blev grundlagt i 1883, og som i over hundrede år har skabt kvalitetssikrede husholdningsprodukter og elektronisk udstyr til hjemmet.


Blandt det store udvalg af elektronisk udstyr fra AEG finder du alt fra badevægte, hårtrimmere med flere forskellige funktioner, hårtørrere i flere farver og med forskellige funktioner, AEG blodtryksmålere, næsehårstrimmere, termometre, krøllejern og meget andet. Produkterne fra AEG er alle meget prisvenlige, og du får høj gennemtestet kvalitet til en meget billig pris.


Blandt det elektroniske udstyr fra AEG kan du også finde mange gode gaveideer til alle medlemmer i familien. Der er alt fra en billig hårtørrer til kvinden i familien, en AEG hårtrimmer til manden, et AEG krøllejern der er en genial gaveide til teenagepigen eller en AEG blodtryksmåler til det lidt ældre medlem af familien, som ønsker hjælp til at kontrollere sit blodtryk jævnligt derhjemme.


Energibesparende produkter fra AEG

AEG er kendt for sine innovative og energibesparende produkter. AEG har siden begyndelsen gjort det til sit mål at skabe nye og smarte produkter, der kan gøre hverdagens rutiner nemmere og hurtigere. Når du køber et produkt fra AEG kan du derfor være sikker på at få et produkt, som holder længe, og som lever fuldt op til dine forventninger.


Vi har valgt at have ekstra gode priser på alt elektronisk udstyr til krop og hår fra AEG. Du kan derfor spare ekstra mange penge på dit indkøb af AEG produkter, og finde super gode tilbud blandt de mange spændende AEG produkter.


Står du og mangler en badevægt, hårtrimmer, hårtørrer, krøllejern, termometer, blodtryksmåler, næsehårstrimmer eller andet elektronik, kan du finde det hele blandt de mange gode produkter fra AEG Electrolux.


AEG med det genkendelige logo der består af brandets tre bogstaver, er tysk kreativitet og produktion når det er bedst. Mærket AEG er din garanti for gennemtænkt design og håndværksmæssig kvalitet, der virkelig holder.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.