Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

A&E

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

A&E

A&E

Alle husstande har brug for at have plastre m.m i deres førstehjælpskasse, hvis uheldet skulle være ude. Sørg derfor for at der altid er fyldt op i dit hjems førstehjælpskasse, så du og din familie altid har plastre af forskellige størrelser og typer inden for rækkevidde. Når du, dit barn, mand, kone eller en gæst kommer til skade inden for hjemmets fire vægge er det altid rart at have hjælpen lige ved hånden. Med A&E kan du vide dig sikker, da brandet har skabt mange forskellige typer af plastre, så du er sikker på at finde et, som passer rigtig godt til dig og det område af kroppen, hvor skaden er sket. 

Billige plastre fra A&E

Du kender helt sikkert det med at have købt nye sko, hvor de bare gnaver sig ind i din hæl og andre steder på fødderne de første gange du har dem på, for at gå dem til. Det er en ubehagelig fornemmelse og kan skabe store gener og være svært at gå i sko, der slider og skraber mod huden. Med A&E kan du undgå denne ubehagelige følelse, da brandet har lancerert hæle- og tå plastre, som er din ven i nøden, når de nye sko gør ondt. Sørg derfor altid for at have de skønne plastre i hjemmet og i tasken, når du er på farten, så du altid har hjælpen lige ved hånden. 

Udover de skønne hæle- og tå plastre, så kan du også få plastre til mange andre områder af kroppen i flere forskellige størrelser. Der kan være mange grunde til at man har brug for et plaster, når man eksempelvis skærer sig på en skarp genstand, eller hvis du har et særligt sart område som du ønsker at beskytte. 

Uanset, hvad du måtte have brug for af plastre, så finder du det her på siden, som vil hjælpe dig trygt igennem situationen, så du kan holde det sarte området eller såret beskyttet ved hjælp af plastret. Se udvalget af A&E her på Luxplus og spar mange penge på dine køb.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus