Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ADDBABY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ADDBABY

AddBaby

Addbaby blev grundlagt i Sverige i 2007 af to iværksættere og fædre. Det første produkt fra Addbaby var et hylster til bananer, som sørger for at din banan ikke bliver mast, når du har den med i tasken eller giver ungerne banan med i skoletasken. Det blev en kæmpe succes, og der er derfor sidenhen kommet flere produkter i sortimentet.

Det overordnede formål er, at udvikle og producere produkter i et simpelt og rent design, som er funktionelle og som hjælper travle familier i hverdagen. Dog er det samtidig vigtigt for stifterne bag Addbaby at priserne stadig er på et niveau, hvor de fleste kan være med. Det er desuden et helt bevidst valg de to fædre har foretaget, da de valgte at have det meste af deres produktion i Sverige, på trods af at det er lidt dyrere end mange andre lande. På denne måde kan de nemlig holde øje med og styre hele processen.

Baby tilbehør og udstyr

Addbaby er dog ikke kun produkter designet af stifterne selv, men tilbyder også andre designere at markedsføre sig via Addbabys platforme, så produkterne kommer længere ud.

Billigt babyudstyr

Her på siden kan du finde vores udvalg af de lækre produkter fra Addbaby. Du kan både finde de små ting, som du ikke vidste du manglede før du købte dem. For eksempel har Addbaby lavet barnevognsringe, der er lavet til at sætte stofbleer fast på barnevognen, når baby skal sove. Eller du kan sætte flere af dem sammen, og sætte et styk legetøj for enden, som baby kan lege med uden at det falder på jorden, når i går tur. Addbaby har desuden lavet små søde bideringe, som altid er gode at have ved hånden, når der er tænder på vej og gummerne gør ondt. Addbaby laver også større ting, som klapvognshynder i smart design, eller bøjlebetræk, der beskytter klapvognen og barnevognen.

Du finder billigt babyudstyr fra Addbaby lige her, mon ikke der er noget du lige står og mangler?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus