Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

4 MY BABY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

4 MY BABY

4 My Baby

Som forældre vil man altid gerne give det bedste til sine børn, selv fra de er helt små, når de skal pusles og plejes på puslebordet. Med brandet 4 My Baby kan du give dine børn skønne og skånsomme produkter der passer godt på din babys sarte hud, der hverken vil frembringe irritation eller kløe efter brug. Dit barn vil derfor få en dejlig oplevelse hver gang han eller hun er på puslebordet for at blive skiftet eller gjort klar til dagen eller natten. Så vil du også give dit barn kvalitetsprodukter som er skånsomme, milde og effektive, så skal du prøve produkterne fra 4 My Baby. 

Billige bleer og vådservietter fra 4 My Baby på Luxplus

Når der skal pusles og plejes om din baby, er det vigtigt at have det helt rette værktøj inden for rækkevidde. Med 4 My Baby er det altid en fornøjelse at pusle om dit lille barn, da produkterne gør arbejdet langt nemmere for dig, der er forælder. Med 4 My Baby produkterne får du fantastiske bleer, som ikke vil begrænse dit barn i leg og trivsel. Bleerne vil tilpasse sig barnets krop og vil derfor være super behagelige for ham eller hende at have på. Når der skal skiftes ble, kommer de milde og let anvendelige vådservietter i brug. Vådservietterne rengør super let dit barns hud, så I hurtigt kan komme videre med dagen på en god og behagelig måde for både barn og voksen. 


Med et medlemskab til siden her er der rigtig mange penge at spare på 4 My Baby produkterne. Som forældre ved man om nogen, hvor mange bleer og vådservietter der skal købes for at få dagligdagen til at fungere. Når du handler 4 My Baby produkterne på Luxplus med et medlemskab, kan du spare rigtig mange penge og dermed få råd til alt det du ellers måtte have brug for, for at passe godt på din baby. Begynd dit medlemskab allerede i dag og få de første 30 dage helt gratis. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus