Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

10 YEARS YOUNGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

10 YEARS YOUNGER

10 Years Younger

10 Years Younger Skin Essentials er en serie af cremer og serum som er specielt udviklet til at forynge huden, bekæmpe appelsinhud og gøre huden mere spændstig. 10 Years Younger er hudpleje brandet til den modne hud. Hver anti-age creme eller serum fra 10 Years Younger indeholder aktive ingredienser som virker opstrammende på huden og som styrker hudens naturlige forsvar og elasticitet. Antiage produkterne fra 10 Years Younger består af en unik sammensætning af udvalgte traditionelle ingredienser som i årevis har været anerkendt for deres opstrammende og restituerende evner, samt særlige urteekstrakter som nedbryder hudens fedtdepoter og urenheder og har en gavnlig effekt på appelsinhud.

Verdens bedste anti-age cremer

10 Years Younger har på kort tid skabt sig et godt renomé som hudpleje brandet for moden hud. Ved hjælp af banebrydende forskning og aktive ingredienser som eksempelvis Sepilift, vild kastanje og vedbend, har hudplejeserien fra 10 Years Younger bevist sit værd som en effektiv rynkecreme i kampen for at bevare en ung og spændstig hud.
Både som dagcreme, natcreme og anti aging face oil, har 10 Years Younger præsteret at skabe luksuriøse creme formularer som styrker og toner huden. Har du problemer med appelsinhud eller hud som er blevet mere løs og slasket med årene, kan du med fordel anvende en antiage creme fra 10 Years Younger og dermed påvirke huden til at regenerere og blive mere fast.

Virker anti-age cremer?

Hudpleje og anti-age produkterne fra 10 Years Younger bygger især på den unikke ingrediens Sepilift som er en kendt formular der i adskillige undersøgelser har vist sig særlig velegnet til at udglatte og bekæmpe svære rynker. De mange gode resultater af denne anti-age formular taler deres tydelige sprog og er netop også en af hovedårsagerne til produkternes store popularitet.
10 Years Younger sortiment af anti-age cremer i form af dagcreme og natcreme, skal anvendes som en fast del af dit daglige hudpleje ritual for at sikre dig et smukt og foryngende resultat der kan ses og mærkes på huden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus