Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

POPULÆRE PRODUKTER
BØRN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

POPULÆRE PRODUKTER BØRN

Der er vist ingen forældre, der er i tvivl om, at det kan være yderst omkostningsfuldt at have børn. Derfor er det også oplagt (og heldigt), at Luxplus har en kategori med ting til børn, så din hverdag dels bliver nemmere, og dels gør det muligt at spare penge på nogle af de ting man skal have, når man har børn. Vi har samlet et hav af lækre ting med store rabatter inden for alt lige fra kropspleje til børn, hårpleje til børn, vådservietter, vatpinde, sutteflasker, hagesmække og meget meget mere.

Her på siden kan du finde de mest populære produkter til børn, men hvis du klikker på en kategori eller på vis alle, får du adgang til et stort udvalg af alverdens produkter til børn. Vi har gjort det nemt at få råd til lidt mere, og vi tilbyder desuden vores medlemmer gratis fragt på alle ordrer, og vi leverer lynhurtigt lige til din dør. Dermed sparer du ikke bare penge ved at finde dine produkter her, du sparer også tid, fordi du kan finde alt hvad du skal bruge et sted. Shop rundt blandt vores produkter, så du kan få alt hvad du skal bruge til din baby eller barn billigt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.