POPULÆRE PRODUKTER
BØRN

POPULÆRE PRODUKTER
BØRN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

POPULÆRE PRODUKTER BØRN

Der er vist ingen forældre, der er i tvivl om, at det kan være yderst omkostningsfuldt at have børn. Derfor er det også oplagt (og heldigt), at Luxplus har en kategori med ting til børn, så din hverdag dels bliver nemmere, og dels gør det muligt at spare penge på nogle af de ting man skal have, når man har børn. Vi har samlet et hav af lækre ting med store rabatter inden for alt lige fra kropspleje til børn, hårpleje til børn, vådservietter, vatpinde, sutteflasker, hagesmække og meget meget mere.

Her på siden kan du finde de mest populære produkter til børn, men hvis du klikker på en kategori eller på vis alle, får du adgang til et stort udvalg af alverdens produkter til børn. Vi har gjort det nemt at få råd til lidt mere, og vi tilbyder desuden vores medlemmer gratis fragt på alle ordrer, og vi leverer lynhurtigt lige til din dør. Dermed sparer du ikke bare penge ved at finde dine produkter her, du sparer også tid, fordi du kan finde alt hvad du skal bruge et sted. Shop rundt blandt vores produkter, så du kan få alt hvad du skal bruge til din baby eller barn billigt.

Velkommen til Luxplus