Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PILOT

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PILOT

Pilot
Pilot solbriller er billige og smarte solbriller til markedets bedste priser. Gå en lang og varm sommer i møde med verdens måske allermest populære stel, og få smarte pilot solbriller til en fantastisk billig pris.
Pilot solbrillens stilrene og klassiske stel kan gøre et hvert look mere cool og sofistikeret. Modellerne er unisex og passer alle.
Du kan vælge mellem flere forskellige farver stel og glas, eller købe flere solbriller og variere dit rå sommerlook.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.