Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BILLION DOLLAR BROWS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BILLION DOLLAR BROWS

Billion Dollar Brows

Billion Dollar Brows har virkelig sat sit præg på beauty verdenen, enhver kvinde der går bare en lille smule op i makeup, kender brandet Billion Dollar Brows.

Kvinden bag mærket er den fødte iværksætter Natalie Plain, som allerede i gymnasiet startede sin egen lille virksomhed. Efter forskellige jobs rundt omkring i landet, blandt andet som ghostwriter for Bill Clinton, vendte Natalie Plain hjem til det sydlige Californien, hvor hun mødte sin mand, som overbeviste hende om at blive selvstændig.

Natalie Plain så, at der manglede et makeup brand, der kun fokuserede på øjenbryn, og i 2004 lancerede hun mærket Billion Dollar Brows. Når Natalie bliver spurgt om, hvorfor brandet hedder som det gør, svarer hun “Hvem vil ikke have Billion Dollar Brows?” Og ja, det vil alle kvinder vel.

Lanceringen af BDB’s første produkt, Brow Boost, der hjælper med at genoprette overplukkede bryn, blev en kæmpe success. Derefter voksede brandet til også at inkludere gels, pulvere og blyanter, som alle er designet til at få Billion Dollar brows. I dag er BDB stadig i vækstfasen, og distribuerer produkter både indenlandsk og internationalt.

Billion Dollar Brows Brow Buddy

I 2011 fik Natalie patent på sin opfindelse, Brow Buddy Shaping Tool, som er et af hendes mest kendte produkter. Brow Buddy’en hjælper med at få den perfekte form på brynet, den viser hvor brynet skal starte og ende, og hvor brynet skal bue. En ven i øjenbryns nød kan man sige.

Spar penge på Billion Dollar Brows

Du kan få det enormt populære Billion Dollar Brows billigt lige her. Vi har et stort udvalg af de lækre bryn produkter, alt lige fra serum til den patenterede buddy. Vi har både gels, pulvere, blyanter, øjenbrynsmascara og pensler, der gør det nemt at farve brynet som det passer. Vi har et stort udvalg af nuancer, så du kan få lige præcis den farve, der passer til dit hår og ansigt.

Så hvad siger du til det? Vil du have “Billion Dollar Brows”?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.