Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BENTLEY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BENTLEY

Bentley

Bentley er unægteligt bedst kendt for sine store og dyre biler. Men de har faktisk også lavet andre ting med stor succes. Det gælder blandt andet deres linje af parfumer, som ligesom deres biler er lavet af det fineste håndværk, og der er naturligvis brugt de lækreste materialer og ingredienser, som er en konge værdig - og naturligvis også dig!

Bentley parfume

Bentleys parfume er alle udviklet af en af Europas fineste håndværkere og glasproducenter. Det er i et partnerskab mellem Bentley og Lalique, som er en krystal producent, at de luksuriøse dufte er blevet produceret. De har produceret et bemærkelsesværdigt produkt, som bliver kaldt the limited availability Lalique for Bentley Crystal Edition. Lalique har produceret fint glasarbejde og dufte i næsten lige så længe Bentley har skabt luksusbiler. Og i samarbejde med Art & Fragrance har Bentley produceret duftene Bentley for Men, Bentley for Men Azure, Bentley for Men Absolute og Bentleys nyeste duft Uendelig for mænd og uendelig for mænd Intense.

Det virker naturligt, at når Bentley skal udvikle dufte, at de gør de ti samarbejde med nogle af de største håndværkere inden for det felt. Ligesom med bilerne, er kun det bedste godt nok.

Bentley har i alt produceret 13 dufte i perioden 2013-2017. Hvis du kender duften af ny Bentley, vil ud nikke genkende til deres dufte, som er stærkt inspireret af netop dette. Hvis du ikke er så heldig at have en ny Bentley, er en perfume herfra ikke så tosset, og gør dig i stand til at sige at du har en Bentley

Billige dufte fra Bentley

Her på siden har vi samlet vores udvalg af de lækre og eksklusive parfumer, som er essensen af mand. De er perfekte til manden der ved hvad han vil, og som gerne vil dufte som en mand der ved hvad han vil, og går efter det.

Du finder Bentleys dufte billigt lige her!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus