Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ANGRY BIRDS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ANGRY BIRDS

Angry Birds

Fra det enormt populære mobilspil, der tog alle spilelskere med storm, tilbyder det finske mobilspil Angry Birds nu også en produktserie med søde grise og vrede fugle. Dette mærke har et produktsortiment, der garanterer at gøre dit barn begejstret, da produkterne er udsmykket med de velkendte figurer fra spillet. 


I 2009 blev mobilspillet Angry Birds lanceret som kunne spilles på de nye smartphones, som hurtigt blev et utroligt populært spil hos rigtig mange smartphones brugere. Spillets innovative design gjorde det til en øjeblikkelig succes og vandt alle unges hjerter, hvilket resulterede i, at spillet blev downloadet over en milliard gange. Siden da har Rovio, som ejer Angry Birds oplevet en enorm mængde succes, hvilket giver dem muligheden for at skabe Angry Birds tøj og legetøj. Konceptet er i dag blevet yderligere udvidet, da du nu kan få de fine hygiejneprodukter til børn med de mange genkendelige figurer på fra spillet, som børn synes er ekstra interessante. Prøv eksempelvis de vidunderlige shampoo’er eller sæber som vil fuldende dit barns bad og gøre badetiden til en hyggelig og behagelig oplevelse for familiens mindste. 


Angry Birds børne shampoo og håndsæbe

Føler du, at dit barn nægter at hoppe i badekar eller bruser, fordi de ikke kan lide badetid? Så kan du hjælpe dem med at gøre badetiden til en sjovere tid for dem ved hjælp af de sjove  badesæber fra Angry Birds. I vores sortiment af Angry Birds finder du shampoo, shower gel og håndsæbe med en sjov og dekorativ emballage som dit barn uden tvivl vil finde utrolig interessant. På Angry Bird shower gels ses blandt andet nogle af de kendte figure fra Angy Birds såsom de ikoniske fugle Red and Stella, samt deres ærkefjender nemlig grisene. 

Shower gel til børn på Luxplus

Her på Luxplus tilbyder vi Angry Birds shower gel samt shampoo til meget små og overkommelige priser, så du altid kan få råd til dit barns yndlingssæbe. Gør badetiden til en god oplevelse for alle og oplev hvor interessant de barn vil finde de forskellige produkter fra Angry Birds. Rigtig god fornøjelse med Angry Birds. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus