Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ANGRY BIRDS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ANGRY BIRDS

Angry Birds
Angry Birds startede oprindeligt med at være et spil. At det gik hen og fik noget nær en kultstatus, var der vist ingen, der kunne forberede sig på. De sure og mærkelige fugle tog verden med storm, og børn såvel som voksne har taget spillet til sig, og trykket løs på smartphones og tablets lige siden, for at sende flyvende angry birds afsted gennem luften. Når noget bliver en succes, bliver det produceret i alverdens udgaver, og det er naturligvis ingen undtagelse for Angry Birds. For at nævne nogle få, kan man få Angry Birds Lego, Angry Birds tøj, Angry Birds legetøj, Angry Birds service, Angry Birds slik og listen bliver ved.

Her hos Luxplus vil vi også gerne være med på trenden, hvorfor vi har mange Angry Birds produkter. Det er en god gave til børnene, eller som en sjov og anderledes værtindegave.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.